HRVATI ČEKAJU ŽDRIJEB POLUFINALA: / Lovren otkrio koga bi želio izbjeći i poslao suparnicima poruku upozorenja

Image
Foto: AFP

Branič hrvatske reprezentacije otkrio je koga bi želio izbjeći u polufinalu.

13.4.2018.
8:56
AFP
VOYO logo

Ždrijeb polufinala Lige prvaka na rasporedu je u 13 sati u Nyonu. Trojica hrvatskih reprezentativaca s nestrpljenjem očekuju ime kluba s kojim će se boriti za finale. Luka Modrić i Mateo Kovačić u Relau te Dejan Lovren u Liverpoolu. Upravo je posljednji od njih bio junak svoje momčad jer je fantastičnim predstavama protiv Manchester Cityja zaslužio epitet najboljeg igrača tih dvoboja. Dan prije ždrijeba osvrnuo se na potencijalne suparnike.

"Sve momčadi zaslužuju poštovanje, a posebno Real Madrid jer su tri puta u posljednje četiri godine osvojili naslov. Međutim, protiv Cityja, a posebno u drugom poluvremenu, bili smo fenomenalni u obrani i pokazali smo što možemo napraviti. Zabili smo pet golova u dvije utakmice i primili samo jedan protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu. Tako da i oni moraju respektirati nas", poručio je branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koga god dobijemo bit će im teško doći na Anfield i zabiti nekoliko golova", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Natjecanje je vrlo otvoreno i sve je moguće. Ja osobno ne želim Real u polufinalu jer imaju puno iskustva u Ligi prvaka kao i puno rekorda u posljednje četiri sezone. Odabrao bih Bayern ili Romu, a onda u finalu možemo igrati s Realom. Odličan je osjećaj biti u polufinalu. Rekao sam u svlačionici poslije pobjede nad Cityjem da je nekako pretiho. Možda još nismo shvatili da smo u polufinalu, ali s vremenom hoćemo i bit ćemo spremni", rekao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač na kojeg se Liverpoolo posebno oslanja je Mo Salah. Ove sezone je procvjetao te je po broju golova bok uz bok Lionelu Messiju i Cristianu Ronaldu.

"Što reći o njemu? Genijalan je. Zadovoljstvo je imati takvog igrača u momčadi, ali pomažemo mu. Pomažemo mu da postane jedan od najboljih igrača na svijetu. On je stvarno ugodan dečko i zadovoljstvo je dijeliti svlačionicu s njim. Po tom je top klasa", smatra Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se potom i na obranu. U tandemu s Virgilom van Dijkom postao je bedem Liverpoola. "Pokazali smo da se znamo braniti. Bili smo samouvjereni protiv Cityja, odlični smo bili u obrani i pokazali smo što možemo", završio je.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo