HRVAT SE IZBLAMIRAO U JEDNOJ OD NAJJAČIH EUROPSKIH LIGA: / Zabio dva autogola u samo sedam minuta

Image

Inače, spomenuti Kulušić ima 34 godine i nekadašnji je igrač Šibenika i Rijeke, a većinu karijere proveo je u Turskoj

16.4.2021.
20:19
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Ante Kulušić koji trenutno igra u redovima turskog kluba Ankaragucua neće ovaj petak pamtiti po najboljem. Kulušićev klub izvukao je bod protiv vodeće momčadi turskog prvenstva Bešiktaša, no on je u utakmici koja je završila 2:2 zabio čak dva autogola.

Krajem prvog poluvremena Kulušić je loptu u svoj gol nesretno ubacio nakon jednog centaršuta, a situacija iz 52. minute još je komičnije izgledala. Hrvatski stoper bacio se na loptu i u maniri pravog centarfora zabio loptu u kut mreže, ali – krive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspjeli izvući bod

Srećom, njegovi suigrači imali su dovoljno snage da se vrate u u utakmicu. Paintsil je zabio dva pogotka u nastavku utakmice, oba s bijele točke te tako osigurao bod Ankaragucuu.

Inače, spomenuti Kulušić ima 34 godine i nekadašnji je igrač Šibenika i Rijeke, a većinu karijere proveo je u Turskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći Besiktas sada ima 71 bod, pet više od drugog Fenerbahcea, a devet više uz utakmicu više od trećeg Galatasaraya, dok je Ankaragucu 14. sa 37 bodova.

Dario Melnjak ostao je na klupi Rizespora u 3:2 gostujućoj pobjedi Rizespora kod Antalyaspora. Rizespor je popeo na 13. mjesto sa 39 bodova, tri manje od 11. Antalyaspora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo