HRVAT OTKRIO EPSKI LOŠU PROCJENU VELIKOG FRANCUZA: / 'Zidane mi je rekao da Ronaldo neće uspjeti u Realu'

Image
Foto: AFP, TOSHIFUMI KITAMURA

U vrijeme kad je Madrid u deliriju i slavi još jedan uspjeh svoga Reala, zanimljivu je crticu o odnosu dvojice ključnih likova otkrio umirovljeni hrvatski nogometaš.

6.6.2017.
15:37
AFP, TOSHIFUMI KITAMURA
VOYO logo

Real je u subotu u finalu Lige prvaka deklasirao Juventus s 4-1 i po 12. put se popeo na krov Europe. Postao je ujedno i prvi klub u eri Lige prvaka koji je uspio obraniti naslov za što velike zasluge svakako idu samozatajnom treneru, legendarnom Zinedineu Zidaneu.

Image
PAKLENI PLAN: /

Real prodaje sedmoricu igrača za 200 milijuna eura i ruši svjetski rekord dovođenjem mlade zvijezde

Image
PAKLENI PLAN: /

Real prodaje sedmoricu igrača za 200 milijuna eura i ruši svjetski rekord dovođenjem mlade zvijezde

Srušio sve rekorde u Realu

Francuskom velikanu je glavna uzdanica na terenu bio Cristiano Ronaldo koji je odigrao još jednu čudesnu sezonu. Samo u posljednjih pet ovosezonskih utakmica u Ligi prvaka zabio je ukupno deset golova što dovoljno govori i njegovoj ulozi na putu do trijumfa. Otkad je došao na Santiago Bernabeu Portugalac je porušio praktički sve rekorde, triput osvojio Ligu prvaka, isto toliko puta postao dobitnik Zlatne lopte...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Antonio Franja

No, vrlo je zanimljivo da 2009. godine, kada je prelazio iz Manchester Uniteda u Real Madrid, njegov sadašnji trener uopće nije vjerovao da će uspjeti. Otkrio je to Antonio Franja, nekad veliki Dinamov talent koji je najblistavije trenutke karijere ipak doživio u Zagrebu s kojim je 2002. postao hrvatski prvak.

'Gleda isključivo sebe'

Franja je u ljeto 2009. godine nastupio u humanitarnoj utakmici za momčad Vancouver All Star Teama protiv Zidanea i prijatelja. Družio se nakon utakmice s velikim Francuzom s kojim je razgovarao i o transferu Ronalda u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećanja na igranje sa Zidaneom mi nikad neće izblijediti. Kad se nekome diviš cijelu svoju karijeru, a onda dobiješ priliku zaigrati s njim na istom terenu pa te još on i pohvali, osjećaj je fenomenalan. Večer nakon humanitarne utakmice, Zizou mi je rekao kako misli da Cristiano Ronaldo neće biti uspješan u Real Madridu jer je doista rijedak individualac i gleda isključivo sebe, a po njegovom iskustvu takvi ne prolaze u Madridu. Danas, dosta godina kasnije, vjerujem da je itekako promijenio mišljenje, ako ne prije, onda u zadnjih godinu i pol", prepričao je Franja za službenu stranicu Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo