Hoće li Ronaldo razveseliti Hrvatsku?

11.10.2011.
16:20
VOYO logo

Portugal na gostovanju kod Danske treba samo bod kako bi ostao prvi u skupini H i izborio izravni plasman na EURO 2012. godine, a legenda portugalskog nogometa Luis Figo smatra kako bi bilo kakav drukčiji ishod bio katastrofa.

"Ovo je naša ključna utakmica kvalifikacija i bit će loše ako ne budemo prvi, no vjerujemo da ćemo uspjeti u svom naumu. Imamo sjajne igrače poput Ronalda, Nanija, Brune Alvesa, Moutinha i Meirelesa. Ronaldo nam je izuzetno važan. On je jedan od dvojice najboljih igrača svijeta i najskuplji u povijesti nogometa. Danska ima kvalitetnu momčad, ali kad Ronaldo igra u dobroj formi nitko ga ne može zaustaviti", izjavio je Figo, igrač s naviše nastupa u povijesti portugalske reprezentacije, koji se ne slaže s tvrdnjom da Ronaldo bolje igra za svoj klub nego reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne slažem se s onima koji tvrde da je bolji u dresu Reala nego u portugalskom. Uostalom, klupski i reprezentativni nogomet su potpuno različiti, to se ne može tako uspoređivati", tvrdi Figo.

Remi Portugala i Danske Hrvatskoj nikako ne odgovara, ali pobjeda Portugala, uz poklapanje još nekoliko rezultata, mogla bi naše osloboditi mučne zadaće igranja dokvalifikacija. Međutim, za to će, uz raspoloženog Ronalda, trebati i puno, puno sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110070809006 arti-201110071123006 arti-201110040973006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo