HOĆE LI MU NAVIJAČI LIVERPOOLA OPROSTITI: / 'Htio sam se sakriti ispod stola, razočaran sam svojom igrom'

Image
Foto: Pixsell, Luka Stanzl

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren oglasio se nakon što je njegova velika pogreška obilježila poraz Liverpoola od West Hama (0:3).

31.8.2015.
13:52
Pixsell, Luka Stanzl
VOYO logo

Lovren je u 29. minuti 'poklonio' gostima drugi pogodak nakon čega se 'redsi' više nisu uspjeli vratiti. West Ham, za čijem kormilom sjedi Slaven Bilić, do kraja utakmice je zabio i treći pogodak. Lovren se nakon utakmice našao pod 'teškom paljbom'. Bijesni fanovi su ga putem društvenih mreža zasipali uvredama, zbog čega je Lovren isključio svoj profil na Instagramu.

Image
NEZAPAMĆENO MALTRETIRANJE: /

Lovren zbog prijetnji ugasio svoj Instagram profil

Image
NEZAPAMĆENO MALTRETIRANJE: /

Lovren zbog prijetnji ugasio svoj Instagram profil

"Moraš dignuti glavu i nastaviti"

Hrvatski stoper je dva dana šutio, a u ponedjeljak se obratio javnosti preko službene stranice Liverpoola. "Ja sam prvi koji je bio razočaran svojom igrom. Poslije gola sam se želio sakriti ispod stola, Pogreške se događaju, ali ne mislim da će ovo uzdrmati mene i momčad", kazao je Lovren dodavši: "U takvim trenucima moraš dignuti glavu i nastaviti dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je poručio kako cijelu ovu situaciju treba što prije zaboraviti i okrenuti se budućnosti. "Moramo ovo što prije zaboraviti. Moramo vjerovati kako će biti bolje zbog naših navijača. Moramo skupiti glave i napornim radom krenuti naprijed. Znam da će biti bolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oporavit će se u reprezentaciji

Lovrenu sada slijede reprezentativne obveze i ogledi protiv Azerbajdžana i Norveške. Englesko prvenstvo se nastavlja 12. rujna kada Liverpool očekuje gostovanje kod Manchester Uniteda. Nakon četiri kola Liverpool se nalazi na sedmom mjestu sa sedam bodova, pet manje od lidera Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo