Transfer godine: 80 milijuna eura za nezadovoljnika!

Engleski nogometaš Wayne Rooney definitivno je nezadovoljan u Manchester Unitedu i to nezadovoljstvo traje još od prošle sezone, kad se špekuliralo o njegovom odlasku.

17.7.2013.
12:11
VOYO logo

Engleski je reprezentativac postao još nezadovoljniji nakon što je došlo do trenerske smjene u klubu, pa je tako na Old Trafford zakoračio David Moyes, koji je nekad vodio Rooneyja u Evertonu.

Ovog je tjedna novi trener Moyes poslao i poruku koja se nimalo nije svidjela Rooneyju. Moyes je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim da Rooney ostane jer želim imati više napadačkih opcija. U slučaju ozljede, prvenstveno Van Persieja, treba imati jake druge adute", rekao je Moyes i time dao do znanja Rooneyju da nije siguran za prvu momčad.

Navodno je nakon toga nogometaš bio itekako povrijeđen, engleski su mediji pisali da je "zbunjen i ljut" takvom izjavom, a The Sun je odmah otišao korak naprijed i najavio da bi itekako vrući mogli postati razgovori igrača i čelnika Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Londonski klub se i ranije, potiho, spominjao kao moguća buduća opcija Rooneyja, a The Sun je ujedno napisao da bi taj transfer Abramoviča stanjio za 80 milijuna engleskih funti. Naime, Rooney bi u slučaju dolaska na Stamford Bridge potpisao petogodišnji ugovor, čime bi se Chelsea tjedno obvezao na plaću od 200.000 engleskih funti, a uz to bi Chelsea trebao platiti oko 28 milijuna funti odštete Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je u srijedu krenuo u akciju, te je poslao prvu službenu ponudu za engleskog reprezentatiivnog napadača.

Ponudio je klub iz Londona 10 milijuna engleskih funti i jednog od dvojice nogometaša, ili Španjolca Juana Matu ili Brazilca Davida Luiza. Odgovor je uslijedio vrlo brzo - Manchester United je odbio ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo