HNS-OV DIREKTOR OTKRIO NA ŠTO ĆE SAVEZ POTROŠITI NOVAC OSVOJEN NA SP-u: 'Nama OVO mora biti prioritet'

Image
Foto: AFP

Hrvatska je osvojila srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji

18.7.2018.
22:59
AFP
VOYO logo

HNS-ov direktor za razvoj, natjecanje i infrastrukturu, Marijan Kustić, gostovao je u Dnevniku Nove TV i razgovarao o budućnosti hrvatskog nogometa, nakon velikog uspjeha u Rusjii.

'HNS ima plan i program'

"Sigurno da HNS ima i plan i program, a vjerujem da ćete se dotaknuti i onih sredstava koje će HNS dobiti kao bonus od plasmana na ovom Svjetskom prvenstvu. Ono što mene posebno interesira jest što će se dio sredstava usmjeriti na infrastrukturu, što je sigurno prioritet kod nas, i naravno da će se usmjeriti u županijske saveze, u naše baze. Moramo riješiti taj dio, onda ćemo zasigurno imati i više novih Modrića, Lovrena i ostalih", rekao je Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ja bih o tome razgovarao kada dođemo do raspodjele'

"To su ti neki omjeri, ali ja bih više o tome razgovarao kada dođemo do raspodjele", komentirao je nagradni fond od 29,5 milijuna dolara za rezultat na Svjetskom prvenstvu.

'Nacionalni stadion je potreban'

"Nacionalni je stadion svakako potreban. To je sigurno. Ovo je sada veliki poticaj, ovaj veliki rezultat naših Vatrenih. Ali, ja ne bih stao sam na stadionu, jer su se već pojavile priče da će hrvatska reprezentacija, ako napravimo nacionalni stadion, igrati samo u tom gradu, no naš je interes da se i postojeći stadioni urede. Gdje god budu uvjeti za odigravanje utakmica, tamo će biti i reprezentacija Hrvatske", komentirao je izgradnju nacionalnog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo