HNS OBJAVIO SENZACIONALNU VIJEST: / Hrvatica ispisuje nove stranice povijesti Uefininog klupskog natjecanja

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac neće biti jedini iz Lijepe naše u Lyonu.

15.5.2018.
14:22
AFP
VOYO logo

U ovosezonskom finalu Europske lige u kojem će igrati Atletico Madrid i Olympique Marseille ulogu delegata na tom će dvoboju preuzeti Ivančica Sudac iz HNS-a, priopćeno je iz Saveza.

Sudac voditeljica je odjela međunarodnih poslova i licenciranja, a ovim je imenovanjem postala i prva žena na dužnosti delegata u finalu europskog muškog klupskog natjecanja, ujedno i prvi predstavnik Hrvatske na toj dužnosti prigodom muškog klupskog finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznimna čast

"Ovo imenovanje zaista je veliko priznanje mom dosadašnjem radu, zbog čega sam zahvalna kolegama u Uefi, kao i svojim suradnicima u HNS-u koji su me podržavali kroz sve ove godine".

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

22.12.2014., Zagreb - Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Suker odrzao je konferenciju za medije na kojoj je obavijestio javnost o humanitarnoj aktivnosti Hrvatskog nogometnog saveza, a objavljene su i nove informacije o pomoci slavonskim klubovima cija je infrastruktura ostecena tijekom ovogodisnje poplave. Naime, iz svojih fondova FIFA je dodijelila 600 000 dolara, a UEFA 500 000 eura za sanaciju stete i pomoc klubovima. Ivancica Sudac. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

"Biti delegat na finalnoj utakmici klupskog natjecanja iznimna je čast svakom nogometnom dužnosniku, a posebnu vrijednost ima što sam to povjerenje dobila kao žena na muškom finalu. Naravno, takva uloga donosi i veliku odgovornost, ali to je izazov kojem se izuzetno radujem", rekla je Sudac uoči finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imenovanje Ivančice Sudac vrijedno je priznanje dosadašnjem trudu i zalaganju svih hrvatskih nogometnih djelatnika te važan trenutak za poimanje uloge žena u nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo