NAJAVLJEN HITAN SASTANAK HRVATSKIH SUDACA ZBOG PRITUŽBI RIJEKE I DINAMA, KULUŠIĆ PRIZNAO: / 'Dogodile su se velike greške'

Image

Podsjetimo, i nakon utakmice s Dinama i Hajduka pale su velike pritužbe na suđenje.

4.2.2021.
19:54
VOYO logo

Rijeka je u posljednjem kolu Prve hrvatske nogometne lige na svojem terenu na svojoj Rujevici odigrala 2:2 sa Šibenikom, a u toj utakmici sudačke odluke bile su u prvom planu.

U samoj završnici u glavnoj ulozi bili su sudac Vučković i VAR. Prvo je u 90. minuti Yateke zatresao mrežu gostiju, no nakon više od četiri minute pregledavanja snimke utvrđeno je kako je prije Yatekeova pogotka Kulenović bio u minimalnom zaleđu. Uslijedila je dugačka nadoknada u kojoj su Riječani tri puta tražili kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vučković je pregledom snimke ustanovio kako nije bilo dovoljno kontakta između Kvesića i Murića, pa da zatim igrač Šibenika nije igrao rukom u svom šesnaestercu. No, međusobno potezanje Todoroskog i Arsenića u osmoj minuti nadoknade okarakterizirao je kao prekršaj braniča gostiju. Odgovornost je preuzeo kapetan Rijeke Andrijašević te pogodio za konačnih 2:2.

Image
ŠTO SE TO DOGAĐA U HRVATSKOM NOGOMETU? /

Kaos nakon utakmice na Rujevici, Mišković sipao optužbe, Bruno Marić podivljao na suce, HNS šuti...

Image
ŠTO SE TO DOGAĐA U HRVATSKOM NOGOMETU? /

Kaos nakon utakmice na Rujevici, Mišković sipao optužbe, Bruno Marić podivljao na suce, HNS šuti...

Kaos nakon utakmice

Riječki Novi list javio je da je nakon utakmice bilo burno ispred VAR sobe i sudačke svlačionice. Kontrolor suđenja Bruno Marić navodno je podivljao na suce i dugo ih držao zatvorene u svlačionici, a kasnije je prigovarao i nogometaš Rijeke Ivan Mance kojeg je sudac Vučković na kraju prijavio u zapisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i predsjednik Rijeke i dopredsjednik HNS-a Damir Mišković koji je žestoko udario po sudačkoj organizaciji te najavio da će se založiti za promjenu sudaca i sudačke komisije.

'Sazvat ćemo hitan seminar'

Njegove je izjave prokomentirao i dopredsjednik HNS-a i predsjednik sudačke komisije Ante Kulušić koji je za RTL priznao da se u posljednje vrijeme događa puno sudačkih pogrešaka u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, u posljednja 2 kola su se dogodile velike greške, imali smo seminar prije 20-ak dana u kojem se pojedinci nisu držali pravila koja smo odredili i sazvat ćemo uskoro novi hitan seminar. I do kraja prvenstva sudit će oni suci koji budu najbolji i koji budu imali najmanje grešaka", objasnio je Kulušić.

Podsjetimo, i nakon utakmice s Dinama i Hajduka pale su velike pritužbe na suđenje. Trener Dinama Zoran Mamić rekao je da je ogorčen suđenjem, a onda je stigao i službeni dopis maksimirskog kluba u kojem su se žalili na nepošteno suđenje i prozvali HNS da ih se želi oštetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo