Ovo se neće svidjeti nikom u Hrvatskoj: 'Ako bude remi, super, idemo dalje!'

Meksička reprezentacija, suparnik Hrvatskoj u odlučujućoj utakmici 3.

22.6.2014.
10:44
VOYO logo

Meksikanci mogu među 16 najboljih čak i bez postignutog gola protiv Hrvatske. Samo ga onda ne smiju ni primiti. Poznato je da Hrvatsku samo pobjeda vodi u osminu finala, dok Meksikanci mogu dalje i s jednim bodom.

Međutim, njihov izbornik Miguel Herrera tvrdi da ne može i ne želi pripremati momčad na traženje remija…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša želja i naša namjera je pobijediti Hrvatsku, dobiti utakmicu. Ukoliko se pripremate na taj način da vam je cilj odigrati neodlučeno, onda najčešće izgubite. Hrvatska je ta momčad koja mora pobijediti. Stoga ćemo se mi pažljivo braniti, te iskoristiti prostor kojeg ćemo sigurno imati jer oni moraju napadati", najavljuje Herrera.

//www.youtube.com/embed/TY_9TmhOpag

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukoliko na kraju bude neodlučeno, sjajno, onda mi idemo dalje. Međutim, naša je ideja igrati na pobjedu. Momci znaju da bi mogli pokvariti sve dobre stvari koje su dosad napravili na ovom turniru ako neće u ponedjeljak pokušati pobijediti. Igrat ćemo opet s puno intenziteta, bit ćemo momčad koja će dati sve od sebe. Naročito moramo biti pažljivi i sigurni s loptom", rekao je meksički izbornik, koji zna odakle njegovoj momčadi prijeti najveća opasnost.

"Mandžukić će igrati, a to je igrač koji je već nebrojeno puta dokazao da u kaznenom prostoru vreba svaki skok i svaku pogrešku obrane. Dobro ćemo morati paziti na to, ali prije svega ćemo se mi truditi napadati. Brazil ih je, u trenucima kada je gubio, napao i Hrvatska je izgledala slabo. Ne smijemo im dozvoliti udarce izvana, kao ni česta ubacivanja preko bokova koji su im iznimno brzi", zaključio je Herrera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak s početkom u 22 sata po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo