HEROJ IZ RUSIJE PONOVNO ODUŠEVIO: / Srebrni Vatreni u tajnosti donirao novac Zakladi Ana Rukavina

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Hrvatski reprezentativci i dalje pokazuju da su veliki i van terena

25.7.2018.
16:51
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Mario Mandžukić bio je jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca tijekom pohoda Vatrenih do finala Svjetskog prvenstva – Super Mario riješio je utakmicu sa Engleskom u polufinalu, spasio Hrvatsku protiv Danske, a u finalu je postigao pogodak nade protiv Francuza.

Nenajavljena donacija

Mandžukić je sada dokazao da je velik i izvan terena. Naime, napadač Juventusa nenajavljeno je donirao novac Zakladi Ana Rukavina, a detalji su objavljeni na službenoj Facebook stranici zaklade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hvala dragom Super Mariju'

"Jednu donaciju bismo posebno istaknuli, jer iako nam je stigla na žiro račun bez ikakve najave, ne bismo htjeli da prođe neprimjećeno. Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, naši reprezentativci su osim nogometnih vještina, brojnim donacijama pokazali i veliko srce. Tako je i na žiro račun Zaklade Ana Rukavina, puno prije prvenstva stigla donacija na ime reprezentativca Marija Mandžukića. Hvala dragom Super Mariju od srca na plemenitoj donaciji koja će uvelike pomoći našem daljnjem radu te se nadamo da će ova zahvala naći put do njega", napisali su iz Zaklade Ana Rukavina.

Svaka čast, Mario!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo