Hercegovci Modrima priredili veliko iznenađenje!

Punih 25 godina nakon posljednje Dinamove Plave noći u Širokom Brijegu, Hercegovci koji za sebe tvrde kako su najodanije pristaše Modrih na svijetu, dočekali su reprizu.

15.1.2012.
16:48
VOYO logo

U hotelu Park, NK Široki Brijeg je u znak suradnje i neraskidivog prijateljstva "najboljih hrvatskih klubova", kako je u prigodnom govoru rekao predsjednik Širokoga Brijega Mijo Jelić, priredio Plavu noć. Među 200 uzvanika bili su čelnici, stručni stožer i nogometaši Dinama, na čelu s predsjednikom Mirkom Barišićem i sportskim direktorom Zoranom Mamićem.

Očekivana, ali nedočekana glavna zvijezda, izvršni predsjednik Zdravko Mamić nije se pojavio, ali i on će u srijedu doći u Hercegovinu, kako kaže njegov brat Zoran. U Međugorju Dinamov novi trener Ante Čačić kuje planove za svoje prvo proljeće s Dinamom i novi izlazak u Europu, a nada se da će biti prvi trener koji će tu dvaput zaredom voditi pripreme Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je veselo i zabavno, s puno glazbe i dirljivih govora, sportskih viceva humoriste Frane Vukoje, te duhovito slovo fra Tomislava Puljića ispred fratara širokobriješkog samostana. Puljić je dobio pljesak izjavom da "tu navija za Široki Brijeg, u Hrvatskoj za Hajduk, a u Europi za Dinamo".

Kelava, Vida, Kovačić, Leko i društvo strpljivo su se slikali sa svima, Čačić, Bišćan i Badelj još strpljivije su odgovarali na pitanja nazočnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priređena je i aukcija Dinamovih zastava, majica i lopti s potpisima igrača, od koje je prihod išao za liječenje bolesnoga mladića Petra Marušića. Tu su se mnogi iskazali, posebice Šimunić, Vida, Z. Mamić, Leko, Kelava, te ovdašnji gospodarstvenici, jer je prikupljeno oko 120.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo