Harry Redknapp završio u bolnici i odmah operiran!

Trener Tottenhama Harry Redknapp u srijedu je uspješno podvrgnut operativnom zahvatu na srcu.

2.11.2011.
17:19
VOYO logo

"Harry se izvrsno osjeća i očekuje odlazak kući u idućih 48 sati. Poznavajući ga, siguran sam da će se čim prije željeti vratiti na posao. No, mi ga nipošto ne želimo požurivati. Mislimo da je iznimno važno da se vrati poslu tek nakon što se sasvim oporavi", rekao je predsjednik kluba Daniel Levy.

Zbog srčanih je problema Redknapp u bolnicu primljen u utorak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad će u četvrtak u dvoboju četvrtog kola Europa lige protiv Rubina u Kazanu voditi njegovi pomoćnici Kevin Bond i Joe Jordan. Prema pisanju engleskih medija, Redknapp računa da bi momčad mogao voditi već pri nedjeljnome prvenstvenom gostovanju kod gradskog rivala Fulhama.

"Nadam se da ću se vratiti na posao za nekoliko dana", rekao je Redknapp za The Sun u srijedu, dan nakon što je zaprimljen u bolnicu na detaljne pretrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redknapp je u jednoj svojoj kolumni u Sunu napisao da je počeo uzimati tablete za srce na preporuku liječnika.

"Sjedeći na klupi izjedate se od prvog do posljednjeg zvižduka. Nakon utakmice ne mogu zaspati, previše se toga događa u mojoj glavi jer vrtim poteze, razmišljam o taktici, o igračima, tko je imao dobru, a tko lošu utakmicu. A sve je još gore ako izgubimo", napisao je u kolumni trener hrvatskih nogometaša Nike Kranjčara, Luke Modrića i Vedrana Ćorluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo