TEMA HALILOVIĆ: / Što je trener Sportinga rekao svom prijatelju Enriqueu o hrvatskom veznjaku?

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Kad je prije dvije sezone Alen Halilović dolazio u Barcelonu, na Camp Nou najavili su ga kao "budućeg Messija". Dvije godine kasnije, nakon sezone u Barceloni B i posudbe u Sportingu, Halilović je.

20.4.2016.
13:05
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Trener Barcelone Luis Enrique rado je hrvatskog dragulja prepustio u ruke svog prijatelja Abelarda Fernandeza, ali informacije trenera momčadi iz Gijona, ne idu, čini se, u korist Halilovićevog povratka na Camp Nou, piše španjolski Don Balon.

Halilović igra sve manje i manje

Kako se sezona približava kraju, Halilović igra sve manje i manje. U posljednjih osam utakmica, tek je jednom odigrao svih 90 minuta, jednu je utakmicu propustio zbog žutih kartona, a šest je puta ulazio s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone, zabio je tri gola i imao pet asistencija za Sporting, ali dobre igre uglavnom su vezane za prvi dio sezone. Kako su kola odmicala, tako je i Alenov učinak bio sve blijeđi.

"Ako Halilović dobro ne trenira, neće ni igrati. Ništa mu neće biti poklonjeno. Talent nije dovoljan", Abelardove su riječi upućene 19-godišnjem hrvatskom veznjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posudba u Valenciju ili Sevillu

Broj minuta govori da Halilović nije u uzlaznoj putanji u Sportingu, već obrnuto. U 17 utakmica Primere u 2016. godini, tek je pet puta odigrao cijelu utakmicu. Abelardo očito nije presretan s Alenovim učinkom, a Luis Enrique, pogotovo u ovoj situaciji, kad je Barceona ispala iz Lige prvaka i pod znak pitanja dovela osvajanje Primere, ne želi riskirati s mladim igračem. Halilovićev dolazak mogao bi poremetiti pomno slagane odnose u Barceloni, navode Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ukazuje na to da se Halilović neće ovog ljeta priključiti Barceloni, što je u razgovoru za medije potvrdio i njegov menadžer. Slijedi nova posudba, najvjerojatnije u Valenciju ili Sevillu.

Image
NIŠTA OD POVRATKA NA CAMP NOU: /

Alen Halilović ide na novu posudbu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo