HALILHODŽIĆ DOBIO OTKAZ U JAPANU: /

Vahi se povijest ponavlja po drugi put u posljednjih osam godina

Image
Foto: AFP, KAZUHIRO NOGI

Vaha je tako tri puta s tri različite reprezentacije osigurao put na SP, ali samo je jednom i vodio tu momčad na Mundijalu (Alžir 2014.)

9.4.2018.
8:36
AFP, KAZUHIRO NOGI
VOYO logo

BiH stručnjak Vahid Halilhodžić više nije izbornik Japana! Japanski nogometni savez odlučio ga je smijeniti s mjesta izbornika samo dva mjeseca prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji u kojoj Japan u skupini H igra sa Senegalom, Poljskom i Kolumbijom.

Kozo Tashima, predsjednik japanskog nogometnog saveza izjavio je kako je Vaha upoznat sa situacijom, a ime njegovog nasljednika bit će poznato u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilhodžić je otkaz dobio zbog loše forme Japana koji je u dva prijateljska susreta izgubio od Ukraijne te remizirao protiv Malija u ožujku. Novi izbornik zasigurno neće imati lagan zadatak jer u sljedeća dva mjeseca mora podići formu japanskih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vahi se slična situacija već dogodila 2010. godine kada je na Svjetsko prvenstvo u JAR trebao ići s reprezentacijom Obale Bjelokosti, ali je četiri mjeseca prije dobio otkaz. Ovaj 65-godišnjak tako je tri puta s tri različite reprezentacije osigurao put na SP, ali samo je jednom i vodio tu momčad na Mundijalu (Alžir 2014.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo