'NE BI GA MOLIO NI DA SE ZOVE MESSI' / Vaha prekrižio najveće zvijezde u reprezentaciji: Za jednog 'on više ne postoji', sada se oglasio i najbolji u povijesti države

Image
Foto: Profimedia

Bivši trener Dinama, Vahid Halilhodžić, već dvije godine vodi reprezentaciju Maroka te je napravio velike uspjehe s afričkom momčadi

8.2.2022.
18:08
Profimedia
VOYO logo

Vahid Halilhodžić u posljednje je dvije godine napravio velike stvari s reprezentacijom Maroka. Maroko je napredovao 20 mjesta na FIFA-inoj ljestvici, a mnogi su očekivali i sjajan plasman na Afričkom kupu nacija.

Marokanci su ispali s Afričkog kupa nacija u četvrtfinalu kada ih je izbacio kasniji finalist Egipat. Iako je sjajno vodio reprezentaciju, tamošnji mediji i navijači očito su očekivali borbu za naslov, pa su se tako obrušili na bosanskog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TAMAN PRIJE NATJECANJA /

Velika zvijezda prozvala Vahu: 'On je za mene mrtav!', Vaha mu odmah odgovorio

Image
TAMAN PRIJE NATJECANJA /

Velika zvijezda prozvala Vahu: 'On je za mene mrtav!', Vaha mu odmah odgovorio

Najviše su mu zamjerili što nije zvao najboljeg igrača Maroka; Hakima Ziyecha. Već se ranije obračunao s Belhandom, a sada je odlučio da Ziyech nije dobar zbog atmosfere u momčadi, iako je bio kapetan. Čak je poručio da 'ga ne bi molio da dođe u reprezentaciju ni da se zove Messi'.

Javila se i zvijezda

A sada se napokon javila i zvijezda Chelseaja Hakim Ziyech, koji očito neće više nastupati za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću se vraćati u reprezentaciju, to je moja konačna odluka. Meni je sve jasno, koncentrirat ću se na ono što radim i klub", započeo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam razočaran, kako e bi bio. Na kraju je Vahid Halilhodžić onaj koji donosi odluke. Morate ih poštovati. Razumijem navijače i žao mi ih je, ali ja se ne vraćam", zaključio je ponajbolji igrač Maroka u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ziyech je svoju profesionalnu karijeru započeo u Heerenveenu, nakon čega je nosio dres Twentea i Ajaxa, da bi potom preselio na Stamford Bridge. U Ajaxu je skupio 165 nastupa te je pritom postigao 49 pogodaka i podijelio 81 asistenciju. U Chelseaju je odigrao 64 utakmica te je postigao 12 pogodaka i asistirao u osam navrata. Za Maroko je igrao u 40 navrata i postigao 17 pogodaka.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo