SENZACIJA NA POLJUDU / Hajduk blizu velikog transfera koji će odjeknuti, Atalanta nudi 7 milijuna eura za dragulja svih dragulja: 'Sva sila je zainteresiranih za njega'

Image
Foto: Milan Šabić/PIXSELL

'Čeka se prava ponuda, zainteresiranih klubova je sva sila. Tu se ne pita Biuka, on je sasvim miran, njemu je jedino važno da igra, odnosno da ne sjedi na klupi. Jer, on jedino kontinuiranim igranjem može brzo napredovati'

31.5.2022.
8:13
Milan Šabić/PIXSELL
VOYO logo

Najtalentiraniji prospekt svlačionice Bijelih Stipe Biuk (21) blizu je odlaska s Poljuda u inozemstvo. Prema pisanju Sportskih novosti, Hajduk traži način kako će popuniti svoju blagajnu, pa su spremni na tržištu ponuditi niz uglavnom mlađih igrača, onih koji imaju dulji ugovor s klubom.

Image
LIJEPA GESTA /

Hajduk prekrasnim videom čestitao Dan državnosti: 'To je zemlja gdje smo cvali, gdje smo rasli kao cvijeće'

Image
LIJEPA GESTA /

Hajduk prekrasnim videom čestitao Dan državnosti: 'To je zemlja gdje smo cvali, gdje smo rasli kao cvijeće'

Ima ugovor do 2026.

Jedan od njih je Biuk koji s klubom ima potpisan ugovor do 2026. godine. U posljednje vrijeme na stol predsjednika Lukše Jakobušića stigla je ponuda "teška" sedam milijuna eura od talijanskog prvoligaša Atalante, barem tako tvrdi skaut tog kluba Saša Bjelanović, bivši sportski direktor splitskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka se prava ponuda, zainteresiranih klubova je sva sila. Tu se ne pita Biuka, on je sasvim miran, njemu je jedino važno da igra, odnosno da ne sjedi na klupi. Jer, on jedino kontinuiranim igranjem može brzo napredovati", kaže izvor blizak igraču.

Nica, Sampdoria, Granada, Fiorentina...

Za Biuka su, prema najnovijim informacijama, zanimanje pokazali Nica, Sampdoria, Granada, Fiorentina, Antwerpen... Iako, na prvi pogled, nije realno da većina klubova s navedenog popisa može zadovoljiti visoke apetite Hajduka u ovoj priči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine, kada je Biuk buknuo na HNL-sceni i sve oduševio, predsjednik Hajduka Jakobušić objavio je da je "Stipe igrač buduće vrijednosti od 20 milijuna eura". A i to je bilo pumpanje transfera, premda se može dogoditi da Biuk nadmaši svojim transferom sve dosadašnje. Prema Transfermarktu, Biukova cijena je 4.5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo