HAJDUKOV MAĐAR SE VEĆ DOKAZAO: / U svakoj utakmici u kojoj je starter doprinese golu, a sad objašnjava što mu je najveći poticaj

Image
Foto: PIXSELL

'Odgovara mi Hajdukov stil igre'

3.4.2018.
18:02
PIXSELL
VOYO logo

Sredinom siječnja ove godine splitski Hajduk je potvrdio osnaživanje igračkog kadra dovođenjem 26-godišnjeg krilnog igrača Adama Gyurcsa. Mjesec i pol dana kasnije mađarski reprezentativac vraća povjerenje o čemu je govorio za službene internetske stranice Hajduka kojeg je po dolasku nazvao 'najvećim hrvatskim klubom'.

Samo u ožujku Gyurcso je postigao dva i namjestio još tri pogotka suigračima. U svih pet utakmica u kojima je bio starter imao je udjela u pogocima momčadi koju s klupe vodi Željko Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HAJDUK PREDSTAVIO POJAČANJE: /

'Znam da sam došao u najveći hrvatski klub'

Image
HAJDUK PREDSTAVIO POJAČANJE: /

'Znam da sam došao u najveći hrvatski klub'

Potrebna promjena

"Sviđa mi se što Hajduk igra napadački, odgovara mi taj stil igre jer je kroz njega lakše kreirati nešto konkretno na terenu. Za sada sam vrlo zadovoljan svojom formom i nadam se da će ostati takva tijekom ostatka sezone. Zbilja mi je bila potrebna ova promjena u karijeri, tražio sam novi izazov, a tu u Splitu sam pronašao sjajan klub i odličnu ekipu. Zaista se dobro osjećam ovdje, svi su susretljivi i spremni pomoći, što mi je uvelike olakšalo prilagodbu", priča mađarsko pojačanje splitskog kluba i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram zaista pohvaliti naše navijače koji su fantastični, svaku utakmicu stvaraju vrhunsku atmosferu i to je za mene najbolji poticaj da dam sve od sebe u svakom dvoboju."

Iskoristiti šanse

Što može i zna Gyurcso će imati prilike ponovno pokazati na Poljudu u subotu kada je Hajduk domaćin Lokomotivi, momčadi koju su svladali u polufinalu Kupa boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Lokomotive nas očekuje teška utakmica, vidjeli smo to u polufinalu Kupa. Vjerojatno će se protivnik i u ovom susretu slično postaviti i zato je vrlo bitno da ovaj put iskoristimo svoje šanse. Igramo kod kuće, pred svojim navijačima i želimo što prije postići pogodak te uzeti sva tri boda", zaključio je Gyurcso koji se Hajduku pridružio kao igrač na posudbi (s pravom otkupa ugovora) iz poljske momčadi Pogon Szczecin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo