Play ponuda

PUNE BLAGAJNU / Hajduk zaradio milijun eura na način na koji to ne može ni jedan drugi klub u Hrvatskoj

Koliko to znači za Hajduk govori činjenica da je to cifra tek nešto manja od odštete koju su dobili za Darka Nejašmića ili pak za dvojac Čolina – Atanasov

13.3.2023.
11:08
Play ponuda

Hajduk je ulaskom u proljetni dio prvenstva upao u rezultatsku krizu te mu je toliko željena titula sve dalje, jer je usprkos kiksa Dinama u Šibeniku zagrebačka momčad u plusu devet bodova uz utakmicu manje.

Ipak ovog vikenda Splićani su imali razloga za zadovoljstvo. Drugi put u samo 11 dana je pao Osijek na Gradskom vrtu. Hajduk je nakon trijumfa u Kupu, pobjedonosno prošao Slavonijom i u prvenstvu te je sad već izvjesno kako je klub s Poljuda osigurao drugu poziciju.

Uslijed već spomenute krize rezultata, ushita ulaskom mladog dragulja Luke Vuškovića u seniorski nogomet i previranja u Dinamu, ispod medijskog radara prošao je jedan zanimljiv detalj s Poljuda.

Naime, nakon samo dva i pol mjeseca u 2023. godini Hajduk je od članarina uspio utržiti više od milijun eura. Točnije, utržili su 1.003.476 eura koje je na račun članstva uplatilo 65 063 navijača splitskog kluba.

Izvor:

Hajduk je tako na dobrom tragu da sruši prošlogodišnji rekord, a prevalili su i polovinu puta do onih 112 tisuća koliko je Lukša Jakobušić zacrtao. Iako je za Splićane još dalek put do novog rekorda, jasno je da je ovo lijepa financijska injekcija na koju ne može računati ni jedan hrvatski sportski kolektiv.

Koliko to znači za Hajduk govori činjenica da je to cifra tek nešto manja od odštete koju su dobili za Darka Nejašmića ili pak za dvojac ČolinaAtanasov.

Play ponuda