Bravo, Bijeli! Odlični Hajduk srušio prvaka!

U posljednjoj provjeri u turskom Beleku, Hajduk je odigrao svoju najbolju utakmicu i srušio austrijskog prvaka, Red Bull s 2:1.

30.1.2013.
16:45
VOYO logo

Trener Hajduk Mišo Krstičević na travnjak je poslao svoje najjače snage - Kalinića, Vršajevića , Jonjića, Milovića, Jozinovića, Oremuša, Limu, Andrijaševića, Caktaša, Vukovića i Maglicu.

Već u osmoj minuti Bijeli su došli do vodstva, Andrijašević je odlično prošao pored Red Bullove obrane i nesebično poslao loptu za Vukovića koji je bez većih problema gura u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gromovitim udarcem točno s ruba kaznenog prostora Soriano je šest minuta kasnije izjednačio rezultat. Austrijanci su većim dijelom susreta dominirali i pokazali da se radi o jako dobroj momčadi, no Hajduk se sjajno branio i prijetio iz kontra napada.

Iako je Red Bull imao više prilika za pogodak, zabili su Splićani. Stojanović je u 82. minuti odlično ubacio i pronašao Jonjića koji zabija za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lako je zaključiti kako je ovo bila najozbiljnija provjera Bijelih u turskom Beleku, a ujedno i najbolja partija koja će Mišinim dečkima sigurno dati krila na početku proljetnog dijela Prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo