BURIĆ BEZ POLA MOMČADI DOČEKUJE RIJEKU: / 'Hvala vam što ste me na to podsjetili. Vrijeme je da se to promijeni'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Na stadionu Poljud održana je konferencija za medije uoči Jadranskog derbija

29.11.2019.
12:50
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju u 16. kolu Prve hrvatske nogometne lige na Poljudu će se igrati Jadranski derbi, dvoboj velikih rivala Rijeke i Hajduka, a na konferenciji za medije najavio ga je strateg splitskog kluba Damir Burić koji ima problema s ozljedama i suspenzijama u svojem sastavu.

"Ovaj tjedan smo pokušali i pokušavamo i dalje vratiti neke igrače, ali jako će teško biti da se vrate Posavec i Bradarić. Njih sigurno nema, uz to nema kartoniranih Simića, Ismajlija i Kalika. Juranović još nije trenirao s nama. Ima želju, ali liječnička služba još nije dala zeleno svijetlo. Svatok je trenirao cijeli tjedan normalno, imamo neke lakše ozljede, ali to nije nikakav problem", izjavio je i zatim prokomentirao momčad Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo što Rijeka može, ali najvažnije je da se fokusiramo na sebe. Ima još dosta stvari koje trebamo odraditi, možemo očekivati utakmicu punu tempa, agresije i tranzicije. Očekuje nas vrlo interesantna utakmica. Oni su s drugim trenerom druga momčad. Jako su neugodni u ofenzivnoj tranziciji i kod prekida. Moramo napraviti dobar balans između defenzive i ofenzive. Moramo biti dobro organizirani. Protiv Dinama mi se neke situacije u prvom dijelu nisu svidjele. Nadam se da će ovaj put naša koncentracija i organizacija biti na puno većem nivou", prenosi njegovu izjavu Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme za pobjedu?

Burić na klupi Hajduka još nije pobijedio Rijeku, a na tu činjenicu su ga podsjetili na konferenciji za medije.

"Hvala vam na informacijama, ja mislim da je vrijeme", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice Hajduk je drugoplasirana momčad u HNL-u s 31 bodom, a Rijeka je četvrta s 25 bodova, ali i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-48-23778', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo