Hajduk tvrdi da mu Torcida nije prijetila!

'Na Poljudu demantiraju dezinformacije prema kojima Hajduk zbog navodnih prijetnji vlastitih navijača nije želio igrati utakmicu', tvrdi se u tekstu na hajdukovoj internetskoj stranici.

7.10.2011.
21:55
VOYO logo

Dan nakon nemilih događaja u Sarajevu, nogometaši Hajduka oko 14 sati vratili su se u Split te odmah krenuli na trening.

Nakon otkazane utakmice protiv Željezničara, Bili su prespavali u Sarajevu te u petak ujutro autobusom krenuli prema Splitu i odmah preko službenih stranica izvijestili o tome što se događalo u četvrtak navečer. Tijekom trodnevnog boravka u BiH, stoji na službenim stranicama Splićana, hajdukovci nisu imali baš nikakvih neugodnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Žale na Poljudu zbog svih ružnih događanja na sarajevskim ulicama, a svim ozlijedjenim žele što brži oporavak. Demantiraju ovom prigodom i dezinformacije prema kojima Hajduk zbog navodnih prijetnji vlastitih navijača nije želio igrati utakmicu'', piše hajduk.hr.

''Naime, još prije tjedan dana je najavljena ova utakmica, nakon čega igračima ni u klub nije stigla nijedna prijetnja. Upitno je stoga zašto bi hajdukovci uopće dolazili u Sarajevo ako ne žele igrati, te koji je razlog zbog kojeg bi navijači iz Splita i ostalih gradova krenuli prema Grbavici kad bi ionako tražili otkazivanje utakmice?! Danima se uoči susreta kroz medije provlačila informacija da na Grbavicu stiže oko 800 navijača splitske momčadi...'', stoji u tekstu te se dodaje: ''Jedini zahtjev Hajduka bio je da se osigura nazočnost gostujućim navijačima, a nakon što je rečeno da takvo nešto neće biti moguće, delegat je donio odluku da se utakmica otkaže!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201110070169006 arti-201110061062006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo