REAKCIJA IZ SPLITA / Hajduk se oglasio: 'Zgroženi smo, otvorila se Pandorina kutija afera'

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Splitski klub svoje priopćenje je objavio dan nakon što je uhićen Dejan Vuković, jedan od pomoćnih sudaca u HNL-u, kojega je HNS suspendirao i protiv njega pokrenuo disciplinski postupak

8.3.2024.
15:33
Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk se oglasio na društvenim mrežama i u objavi kritizirao službene osobe koje ga diskreditiraju te istaknuo da je aferom s puštanjem VAR snimki "otvorena Pandorina kutija afera koje se gomilaju iz dana u dan". Splitski klub svoje priopćenje je objavio dan nakon što je uhićen Dejan Vuković, jedan od pomoćnih sudaca u HNL-u, kojega je HNS suspendirao i protiv njega pokrenuo disciplinski postupak.

Image
KRUCIJALNA UTAKMICA /

Karoglan najavio sljedeći ispit Hajduka: 'Kalinić neće početi, a Perišić je stalno s nama'

Image
KRUCIJALNA UTAKMICA /

Karoglan najavio sljedeći ispit Hajduka: 'Kalinić neće početi, a Perišić je stalno s nama'

"Zgroženi smo konstatacijom i činjenicom da službene osobe koje sudjeluju u donošenju odluka i utječu na konačan rezultat natjecanja SuperSport HNL koriste i diskreditiraju časno ime i krilaticu HNK Hajduk na perfidan, prizeman i negativan način. Očito je da se puštanjem VAR snimki u javnost otvorila Pandorina kutija afera koje se iz dana u dan samo gomilaju, a njihovi dionici svojim izjavama, opravdanjem i ponašanjem samo kompromitiraju svoj status, ali i hrvatski nogomet u cjelini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjedoci smo posljednjih 10 dana da se na bilo koji način pokušava spriječiti i omalovažiti dugogodišnja borba Hajduka i njegovih navijača za čist i neokaljan hrvatski nogomet. Borili smo se i dalje ćemo se boriti, ali jednako tako i osuđujemo sve anomalije, prijetnje i nasilja neovisno s koje strane dolaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratimo i pozdravljamo sve konstruktivne promjene koje se događaju, ali želimo da one ne budu samo trenutno gašenje požara nego trajna odluka za postavljanje novih standarda kojima će se trajno onemogućiti povratak na staro.

Zanima nas isključivo zdrav hrvatski nogomet i liga koji će biti regularna, kvalitetnija i jednaka za sve. Ustrajat ćemo na svom putu, a sve koji dijele ljubav prema Hajduku pozivamo da u svakom trenu budu dostojni spominjanja tog imena, a one koji se lažno pozivaju na ovaj Klub ne želimo ni blizu Kluba ni blizu hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HŽV!", stoji u objavi Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo