KRUCIJALNA UTAKMICA / Karoglan najavio sljedeći ispit Hajduka: 'Kalinić neće početi, a Perišić je stalno s nama'

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Hajduk je u prošlom kolu pobijedio Istru 1:0 i trenutno je drugi na tablici s bodom manje od prvoplasirane Rijeke i četiri boda više od trećeg Dinama, koji ima utakmicu manje

8.3.2024.
15:15
Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk u subotu (početak u 17.10) očekuje gostovanje kod Gorice u 26. kolu Supersport HNL-a, a tu je utakmicu u petak najavio trener Bijelih Mislav Karoglan.

Image
PRIJETI MU 3 GODINE ZATVORA /

Uhićen torcidaš koji je držao transparent s odsječenom glavom Brune Marića

Image
PRIJETI MU 3 GODINE ZATVORA /

Uhićen torcidaš koji je držao transparent s odsječenom glavom Brune Marića

Splitski klub je u prošlom kolu pobijedio Istru 1:0 i trenutno je drugi na tablici s bodom manje od prvoplasirane Rijeke i četiri boda više od trećeg Dinama, koji ima utakmicu manje, i ovo gostovanje je od vrlo velike važnosti za klub s Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija je izazovna. Vidjet ćemo danas kako će proći današnji trening Šarlije i Nikole KalinićaBrekalo vjerojatno preskače Goricu, za Lokomotivu bi trebao biti ok. Ferro je odradio nekoliko treninga, konkurirat će sutra. Oni su šesta momčad lige, zdnji put smo izgubili u Gorici. Moramo biti na visokom nivou za pobijediti bilo koga na gostovanju. Momci su svjesni toga, nema nikakvog opuštanja. Rekli smo i da će Rudeš prije ili poslije nekoga pobijediti. HNL je ozbiljna liga, igrači koji se vrate izvana jako se iznenade. To je zanimljivo, koliko se nekim igračima teško nametnuti. Iznenade se koliko je tvrdo i taktički kvalitetno", rekao je na početku konferencije pa govorio o zdravstvenom stanju Nikole Kalinića: s ozljedom:

"Od početka sigurno neće krenuti. Opteretili smo ga na početku. Treba biti jako pažljiv. Bitno je da ga imamo zdravog. U bilo kojoj minutaži on je krucijalan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se osvrnu na sastav momčadi:

"Imam dvije dileme, ali jako je bitan današnji trening. Svakako će biti promjena, jedan, dva, možda tri nova igrača."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O najvećoj zvijezdi, Ivanu Perišiću koji se oporavlja od ozljede, je rekao sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je sada s nama stalno. Kada imamo mjesto na klupi, onda zašto da ne ide s nama."

Na kraju konferencije stiglo mu je pitanje o Siguru, koji je dobio pretpoziv za reprezentaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigur je ekstreman talent. Oduševio me. Nikad neću u životu nekoga preporučiti u reprezentaciju, ali on je momak koji ima poseban mentalitet, pozitivnu razinu arogancije. Ima nešto prkosno u njemu. Očekujem ogromne stvari od njega, potencijalno veliki dobitak za hrvatski nogomet. Prije sam ciljao da je puno bolji u veznom liniju, a na bočnom je tako raznovrstan i drukčiji od svih. Volio bih ga klonirati. Pukštas ima poseban mentalitet, ali Sigur ima drugačiju notu, ne da na sebe. Pukštasa možeš udarati, a Sigur ima ono nešto 'naše', vidim kompletan paket. Rijetko ćeš imati veznog s takvom startnom brzinom. Ima puno stvari gdje se može popraviti, da igra s manje dodira. Ali, ogroman potencijal."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo