Rekonstrukcija / Hajduk pronašao novog trenera: Ivan Leko vratio se u matični klub

Image

Za Hajduk je kao igrač debitirao sa 17 godina i 250 dana u prvenstvenom ogledu protiv Osijeka kod trenera Ivana Katalinića, a ukupno je u dresu splitskog kluba upisao 187 službenih nastupa uz 39 postignutih golova

31.12.2022.
18:29
VOYO logo


Hrvatski nogometni stručnjak Ivan Leko (44) novi je trener Hajduka, objavio je splitski klub posljednjeg dana 2022. godine.

Hajduk i 44-godišnji Splićanin dogovorili su suradnju do ljeta 2025. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi službeni dvoboj nekadašnjeg legendarnog i trofejnog kapetana "Bijelih", očekuje u ligaškom ogledu sa Šibenikom koji se igra 22. siječnja na Poljudu.

"Ovaj trenutak je baš poseban, emocionalan. Krenuo sam u nogomet u Hajduku, znao sam da će doći taj dan kada ću postati trener Hajduka. Jako sam sretan i puno se veselim, nadam se da nas čeka puno lijepih stvari. Puno je stvari koji se mogu napraviti. Činjenica je da je Hajduk u posljednje dvije godine napravio ogroman napredak u svemu. Od prvog dana ćemo naglasak staviti na energiji, emociji i strasti i sve što budemo radili od danas pa nadalje bit će s tim naglaskom. Nadam se da će naši navijači uživati kada budu gledali naše utakmice," poručio je Leko koji se u matični klub vraća nakon više od 17 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo