HAJDUČKI RUJAN /

SHNL podijelio nagrade: Hajduk pobijedio u skoro svim kategorijama

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Poznati su pobjednici svih HNL nagrada za rujan

4.10.2024.
16:27
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Supersport HNL objavio je dobitnike nagrada za rujan, a izgleda da su skoro sve nagrade završile na Poljudu. Običaj je HNL-a da daje nagrade u 4 kategorije svakoga mjeseca, za najboljeg igrača, trenera, najbolji pogodak i obranu. Kako je rujan bio mjesec 'zaborava' za Dinamo te razdoblje u kojem se Hajduk izdigao iz sivila unatoč previranjima unutar kluba, nije ni čudo što su tri od četiri nagrade završile u Splitu.

Image
UGRIZAO PROTIVNIKA /

Saga kanibalizma završena: Crnogorski reprezentativac suspendiran na osam utakmica

Image
UGRIZAO PROTIVNIKA /

Saga kanibalizma završena: Crnogorski reprezentativac suspendiran na osam utakmica

Za najboljeg HNL igrača u rujnu izabran je Marko Livaja. Prva perjanica Hajduka drugi je put izabran ove sezone, a najviše je obilježio ovaj mjesec pobjedničkim pogotkom protiv Dinama na Maksimiru. Osim toga Livaja je trenutno najbolji strijelac (6) i najbolji asistent (5) lige. Iza Livaje su po broju glasova bili Rijekin Toni Fruk te vratar Osijeka Marko Malenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za najboljeg trenera izabran je Gennaro Gattuso. Talijan je unatoč turbulentnim danima u klubu uspio nanizati sjajne rezultate. Hajduk je i dalje neporažen te s Rijekom trenutno dijeli prvo mjesto lige s 18 bodova. Drugi po glasovima bio je trener Rijeke Radomir Đalović, a treće mjesto drži Federico Coppitteli iz Osijeka.

Splićani su uzeli i nagradu za pogodak mjeseca. Tu je nagradu zaslužilo mlado krilo Hajduka Bruno Durdov koji je protiv Gorice zabio svoja prva dva gola, a njegova druga golčina proglašena je najljepšim u rujnu od strane navijača, igrača, trenera i novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagrada za obranu mjeseca otišla je u Koprivnicu. Vratar Slaven Belupa Ivan Sušak osvojio je tu nagradu zbog duple obrane protiv Dinama u pobjedi svoga kluba 4-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Bivši FIFA-in sudac donio konačni sud o tome je li Dinamo zakinut za penal nad Petkovićem

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo