HAJDUK ODABRAO NA KOJEM DERBIJU NEĆE IMATI NAVIJAČA: / Ipak će se žaliti na rigoroznu kaznu, ali obje su utakmice ključne

Image
Foto: PIXSELL, Ivana Ivanovic/PIXSELL

Hajduk se na odluku suca ima pravo žaliti, a čini se kako će tako i postupiti

30.6.2020.
14:48
PIXSELL, Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Čini se kako će se Hajduk na kraju ipak žaliti na kaznu koju im je prošlog tjedna dodijelio Disciplinski sudac Prve HNL, Alan Klakočer. Splićani su kažnjeni s 40 tisuća kuna i jednom utakmicom pred praznim tribinama zbog nesportskog ponašanja dijela navijača na utakmici protiv Lokomotive u Zagrebu.

Hajduk se na odluku suca ima pravo žaliti, a čini se kako će tako i postupiti jer u prodaju su puštene ulaznice za nedjeljni ogled s Osijekom. Standardna je to procedura kojom se izbjegava trenutno izvršavanje kazne jer do konačne odluke na žalbu kazna ne nastupa. Klub je kaznu zaprimio 25. lipnja i imaju rok od osam dana da ulože žalbu. To će vjerojatno napraviti u posljednji trenutak kako bi se odluka o žalbi što duže otegnula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

22.11.2019., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski telekom Prva liga, 16. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Torcida. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Hajduk je već odigrao jedan susret otkako je kazna zaprimljena, onaj sa Slavenom, a odradit će prema svemu sudeći i Osijek. U slučaju da im žalba uspije, moguć je i najbolji scenarij, da navijače imaju i na utakmici s Rijekom na Poljudu, koja slijedi nakon Osijeka.

Utakmice s Rijekom i Osijekom posljednje su dvije ove sezone koje će se igrati na Poljudu i Hajduku je vrlo važno igrati ih pred publikom jer su odlučujuće u borbi za drugo mjesto, a sada hoće li im uspjeti u oba slučaja vidjet ćemo nakon odluke suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo