NE STIŠAVAJU SE REAKCIJE / Hajduk otišao korak dalje: Pisali Kustiću i Mariću i objavili audio snimke iz VAR sobe

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hajduk je otišao i korak dalje tako što je sve navedene audio snimke iz VAR sobe objavio i na svojoj digitalnoj platformi Hajduk Digital TV, a poslali su i službeni dopis Marijanu Kustiću i Bruni Mariću.

27.2.2024.
16:11
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Ne prestaju pristizati reakcije na audio snimke koje su 'procurile' iz VAR sobe koja je pratila utakmicu Varaždina i Hajduka igranoj u subotu. Podsjetimo, utakmica je završena podjelom bodova (1-1), a Splićani tvrde kako su teško oštećeni.

Image
ISTRAGA U TIJEKU /

Tko je pustio snimke iz VAR sobe s utakmice Hajduka u javnost? 'To je nedopustivo'

Image
ISTRAGA U TIJEKU /

Tko je pustio snimke iz VAR sobe s utakmice Hajduka u javnost? 'To je nedopustivo'

Hajduk je otišao i korak dalje tako što je sve navedene audio snimke iz VAR sobe objavio i na svojoj digitalnoj platformi Hajduk Digital TV, a poslali su i službeni dopis Marijanu Kustiću u svojstvu predsjednika HNS-a i šefu Komisije nogometnih sudaca Bruni Mariću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku ih prenosimo u cijelosti.

Dopis Mariću

"Poštovani g. Marić, u javnosti su dana 27. veljače 2024. puštene snimke iz kojih je razvidno da VAR soba na utakmici 24 kola SuperSport HNL-a Varaždin - Hajduk koja se odigrala na stadionu Varteks, nije mogla utvrditi da se igrač HNK Hajduk Filip Uremović u 78. minuti nalazio u zaleđu, a što navode i sami VAR suci u svojoj komunikaciji na temelju dostupnih snimki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedom navedenog, molimo za žurno pojašnjenje na temelju čega je promijenjena odluka glavnog suca utakmice Frana Jovića kojom je poništen gol Marka Livaje za vodstvo HNK Hajduka.

Molimo također žurno pojašnjene za situaciju kod postignutog pogotka NK Varaždin u 40. minuti te situaciju iz 61. minute u kojoj je vidljivo da igrač Varaždina u duelu s igračem HNK Hajduka Rokasom Pukštasom dotiče loptu rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je u javnost puštena komunikacija sve tri sporne situacije, molimo što hitnije Vaše očitovanje kao predsjednika Komisije nogometnih sudaca HNS-a". 

Dopis Kustiću

"Poštovani g. Kustić, u javnosti su dana 27. veljače 2024. puštene snimke komunikacije sudaca iz VAR sobe s utakmice 24. kola SuperSport HNL Varaždin - Hajduk. Primite na znanje da smo zatražili službeno očitovanje predsjednika Komisije nogometnih sudaca HNS-a g. Bruna Marića te od Vas očekujemo, s obzirom na nejedinstvenost Komisije u prethodnim kolima i očigledne nepravilnosti koje mogu utjecati na regularnost natjecanja, da poduzmete radnje koje su u Vašoj ovlasti kao predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo