Hajduk napokon pobijedio nekoga na Poljudu!

Nakon poraza i remija, napokon i pobjeda Hajduka! Bijeli su u posljednjoj utakmici prije odlaska na nastavak priprema u Tursku, s 2:1 (0:0), svladali drugoligaša Mosora.

22.1.2012.
19:55
VOYO logo

Bila je to malo življa izvedba momčadi Krasimira Balakova, a najviše zadovoljstva treneru su dali mlađi igrači, kojima je dao prigodu u drugom poluvremenu. Tu posebno valja izdvojiti juniore Ivu Tomaša, koji je u 60. minuti pogodio vratnicu, a u 62. minuti bio precizan iz slobodnog udarca. Ozbiljno se nameće taj mladić. Baš kao i Tomislav Kiš, koji je u 77. minuti postavio konačnih 2:1.

Prije toga Mosor je u 67. minuti poravnao nakon što je Blažević obranio jedanaesterac Repiću, a Obšivač u pokušaju da izbije loptu pogodio vlastitu mrežu. Dopao se i stoper Ivan Runje, koji je u Poljud stigao baš iz Mosora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrao je smirenu, kvalitetnu utakmicu", rekao je Balakov.

Trener bijelih zadovoljan je reakcijom momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nam je bila najteža utakmica, igrači su umorni, iscrpljeni, ali uspjeli su naći motiva. Pobjeda je važna za samopuzdanje mladih igrača", kazao je Balakov, koji nije želio javno govoriti o tome što je pričao s Nadzornim odborom.

"To su bile interne stvari. Mogu reći da je to bio pozitivan sastanak i nadam se da će tako biti i u budućnosti", kaže Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk u srijedu putuje na pripreme u Tursku i premda trener zna tko ide još uvijek je puno toga otvoreno.

"Prijelazni rok traje do 10. veljače, može biti odlazaka i dolazaka", zaključio je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj s Mosorom igrao se na glavnom travnjaku u Poljudu pred petstotinjak gledatelja, a Hajduk je igrao u sastavu Blažević (od 82. Stipica) – M. Barišić, Milović (od 82. Peričić), Runje, Kukoč – Andrić (od 65. Obšivač) – Gabrić (od 56. Bencun), Ozobić (od 65. Vuković), An. Sharbini (od 56. Tomaš), Caktaš (od 82. Džoni) – Lendrić (od 56. Kiš).

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo