NAPRAVILI ANKETU / Hajduk na posprdan način reagirao na odluku sudačke komisije

Image
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL

Dan kasnije Hajduk se na društvenim mrežama odlučio sprdati sa situacijom s utakmice protiv Osijeka

15.2.2024.
22:20
Borna Jaksic/PIXSELL
VOYO logo

Sudačka komisija Hrvatskog nogometnog saveza u srijedu je izdala priopćenje o spornim situacijama utakmica 21. i 22. kola, a posebnu pozornost izazvao je detalj s utakmice Osijeka i Hajduka.

Image
GLAS NARODA /

Kakvu kaznu zbog izjave o Jarniju treba dobiti Petković?

Image
GLAS NARODA /

Kakvu kaznu zbog izjave o Jarniju treba dobiti Petković?

Utakmica na Opus Areni završila je 1-1, a domaćinu je u 33. minuti poništen gol Ramona Miereza zbog prethodnog igranja rukom Darka Nejašmića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud sudačke komisije bio je da je gol treba biti priznat.

"Incident u kojem je igrač Osijeka rukom ostvario kontakt s loptom nije prekršaj 'kažnjive igre rukom'. Uz razmatranja PNI-e da je ruka u analiziranom incidentu jasno potporna, da lopta prema ruci dolazi neočekivano upućena od suparnika s minimalne distance, da igrač nije mogao izbjeći kontakt s loptom, te da je igrač Osijeka ostvario kontakt s loptom u potpuno prirodnoj kretnji ustajanja s podloge, KNS HNS-a intervenciju VAR suca smatra neopravdanom, a interpretaciju suca utakmice tijekom pregleda OFR snimka neispravnom", ponudili su objašnjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan kasnije Hajduk se na društvenim mrežama odlučio sprdati s tom situacijom pa su napravili anketu za pratitelje. Ponudili su naime četiri opcije na to što je radio igrač Osijeka. Bile su to pod: 1) 'nije igrao rukom'; 2) 'je igrao jednom; 3) je igrao s dvije ruke; 4) opišite i vi na kreativan način kako vidite ovu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentarima su ponudili odgovore pod 1, 2 i 3, a najviše lajkova navijača u trenutku pisanja teksta dobio je odgovor da je igrao s dvije ruke.

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo