Hajduk šokiran na Poljudu!

Hajduk je u susretu 23. kola hrvatskog prvenstva na Poljudu izgubio od Istre 2:1.

9.3.2013.
19:07
VOYO logo

Istra je prvi put povela u 31. minuti kada je nakon asistencije AnđelkovićaMilić ostao sam na lijevoj strani i poslao loptu u desni donji kut Blaževićevih vrata.

Hajduk je u 42. minuti ostao s deset igrača jer je Andrijašević zaradio crveni karton zbog opasne igre, a brojčano stanje na travnjaku se izjednačilo u 58. minuti kada je Chung Woon dobio drugi žuti karton zbog prekršaja na Kouassiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bili su izjednačili u 68. minuti iz jedanaesterca. Čagalj je nespretno srušio Vukovića, koji je sam izveo najstrožu kaznu i izjednačio na 1:1.

Novi šok Poljud je doživio u 81. minuti kada je Aganović izveo korner, a u skoku najviši bio Budicin, koji je neometan glavom loptu poslao pod gredu i postavio konačan rezultat utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško sam doživio poraz, ali ne mogu reći da momci nisu htjeli pobjedu. Imali smo posjed lopte i pritisak s igračem manje. Nedostaje nam puno igrača zbog ozljeda i osjeti se manjak kvalitete. Imali smo neke prigode da poentiramo, ali nismo ih iskoristili", izjavio je nakon susreta za Sportske novosti trener Hajduka Mišo Krstičević, a strateg Istre Igor Pamić dodao:

"Iz Splita malo tko nosi bodove, uz ovako agresivan Hajduk i splitsku publiku. Meni je uvijek zabavno doći ovdje jer je malo gdje takva atmosfera. Ovo su za nas tri velika boda, i zbog načina na koji smo do njih došli i zbog situacije u kojoj jesmo. Nadam se da ćemo u nastavku sezone biti još bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk - Istra 1:2 Rijeka - Inter 2:1 Split - Zagreb 4:1 Slaven Belupo - Cibalia 0:2 Lokomotiva - Zadar 4:1 Dinamo - Osijek 0:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo