Šok za Hajduk: Stigla nova drastična kazna!

13.11.2014.
16:36
VOYO logo

Šokantna odluka za Splićane došla je tek nakon što su odradili kaznu od dvije utakmice bez gledatelja na Poljudu (protiv Lokomotive i Osijeka) zbog nereda koji su se dogodili na dvoboju protiv Rijeke u Dugopolju. Vlajčević ponovno nije imao milosti i presudio je da Bili moraju odraditi još jedan domaći ogled bez gledatelja, dok je Zadar kao organizator sporne utakmice na kojoj su se dogodili izgredi kažnjen s 20.000 kuna.

Slobodna Dalmacija podsjeća da je sudac Marijo Strahonja zadarski dvoboj, u kojem je Hajduk slavio s 3:0, morao dvaput prekidati jer su gostujući navijači koristili veliku količinu pirotehničkih sredstava (dvadesetak baklji), te gađali domaće igrače, posebno Mirka Hrgovića, upaljačima i kovanicama. Uz to je nogometaš Zadra Ivor Weitzer optužio navijače Hajduka da su ih gađali i kamenjem, te se i dodatno očitovao po Vlajčevićevu zahtjevu. Iz splitskog su kluba, pak, odbili poziv na dodatno očitovanje uz objašnjenje da ih ionako nitko ne sluša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/DUJVu8w1SkE

Hajduk u sljedećem kolu hrvatskog prvenstva, 22. studenog, gostuje kod Dinama, a novu će kaznu odraditi sedam dana kasnije kada na Poljudu dočekuje Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo