Pripremne utakmice / Junior zabio za Hajduk: Novi kapetan donio pobjedu Rijeci

Image
Foto: profimedia

Hajduk i Rijeka pobjedili su u pripremnim utakmicama koje su se održale na njihovim pomoćnim terenima uz stadion

29.6.2024.
22:34
profimedia
VOYO logo

Nogometaši splitskog Hajduka počeli su s pripremama za novu sezonu. U petak je trener Bijelih Gennaro Gattuso imao prvi otvoreni trening na pomoćnome terenu Poljuda gdje je igrače dočekalo 2000 navijača.

Image
NAKON SVEGA /

Pukao pod pritiskom: Nizozemac koji je Vatrene poslao kući obrisao Instagram

Image
NAKON SVEGA /

Pukao pod pritiskom: Nizozemac koji je Vatrene poslao kući obrisao Instagram

U subotu su nastavili s pripremnim utakmicama. nakon što su u prvoj pripremnoj utakmici pobijedili Velež 3-0 ovoga puta igrali su s drugim bosanskohercegovačkim prvoligašem, Posušjem. U zatvorenome susretu na pomoćnom terenu stadiona Poljud Hajduk je pobijedio 1-0 pogotkom mladog veznjak Noe Skoka u 86. minuti. 18- godišnjak je zabio nakon lijepog driblinga po strani Roka Brajkovića koji je ubacio pred gol Posušja, a Noa je samo pospremio odbijanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: profimedia

Utakmica je igrana u trening dresovima, sastav Hajduka izgledao je ovako:
Kalinić (od 30. Silić (od 60. Buljan)), Moufi (od 46. Hrgović), Melnjak (od 46. Diallo), Prpić (od 46. Šarlija), Uremović (od 46. Skelin), Krovinović (od 46. Sigur), Capan, (od 46. Jurak), Kalik (od 46. Pukštas), Šošić (od 46. Brajković), Sahiti (od 46. Durdov), Livaja (od 46. Trajkovski).

Trener Gattuso dao je igračima slobodno nedjelju jer se u ponedjeljak pripreme Bijelih sele u Sloveniju. Hajduk će tamo igrati četiri utakmice do 10. srpnja kad će igrati u Grazu s Fenerbahçeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je također odigrala pripremnu utakmicu na pomoćnome terenu u Rijeci. RIječani su pobijedili Koper 1-0, a gol odluke dao je novi kapetan Ivan Smolčić već u drugoj minuti, Sastav koji je izašao na utakmicu u sparnoj Rijeci bio je ovakav:
Zlomislić, Smolčić, Burčul, Kitin, Radeljić, Petrovič, Selahi (od 25. Valinčić), Janković, Fruk, Obregon, Ivanović (još su igrali: Posavec, Banda, Gajzler, Babić, Galešić, Čabraja, Dujmović, Jakac, Bogojević, Hodža, Bilajac, Butić, Valinčić)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo