HAJDUK DOVEO POJAČANJE IZ PORTUGALA: / Ofenzivni veznjak Benfice predstavljen na Poljudu

Image
Foto: HNK HAJDUK SPLIT

Navijači često kritiziraju vodstvo kluba kako puno prodaju, a malo kupuju pa će ovo pojačanje sigurno malo udobrovoljiti navijače

23.8.2018.
16:20
HNK HAJDUK SPLIT
VOYO logo

Nakon što su u Brondby i Bordeaux prodali Josipa Radoševića i Tomu Bašića, Hajduk je počeo dovoditi pojačanja. Nedavno je u redove splitske momčadi dovede Bassel Zakaria Jradi, a sada je pod Marjan stigao i Marko Martinović, 18-godišnji veznjak koji je s Bijelima potpisao četverogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priključen drugoj momčadi

Martinović je karijeru započeo u Zrinjskom, a prije dvije godine bio je član Hajduka nakon čega je prešao u portugalsku Benficu. Benfica se nije pokazala kao najbolji klub za razvoj mladih hrvatskih nogometaša, osim Martinovića tamo je, još uvijek, Branimir Kalaica, bivši igrač Dinama koji se također nije nametnuo.

Proveo je dvije godine u Portugalu, a sada se vraća na Poljud gdje je priključen radu Hajdukove druge momčadi. Martinović je upisao tri nastupa za U-17 generaciju hrvatske nogometne reprezentacije, a ove sezone je debitirao te upisao dva nastupa za U-18 uzrast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo