HAJDUK DOBIO PRAVI ŠAMAR OD RIJEKE: / Splićani se zbog svoje neostvarene želje sad hvataju za glavu

Image
Foto: Pixsell, Ivana Ivanović
9.2.2017.
21:10
Pixsell, Ivana Ivanović
VOYO logo

Radi se o bivšem mladom reprezentativcu Hrvatske, 30-godišnjem Anti Kulušiću. Ovaj branič raskinuo je ugovor s turskim prvoligašem Genclerbirligijem i u petak bi trebao potpisati za Rijeku. Htio ga je dovesti i Hajduk, ali u ovoj borbi klub s Poljuda nije imao šanse. Njihova želja ostala je neostvarena.

‘POSTOJAO JE DOGOVOR’: Jelavić se javio i objasnio zašto je propao njegov transfer u Rijeku

Zov Rijeke bio je ipak jači

Zov Rijeke bio je ipak jači. Bijeli, koje svoje utakmice igraju sad na Rujevici zbog izgradnje stadiona na Kantridi, trenutno su ipak poželjniji zalogaj za većinu nogometaša. Rijeka je jesenski prvak, vodeća momčad prvenstva sa 6 bodova više od Dinama i kao takva je u dobroj prilici da po prvi puta osvoji naslov prvaka države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kulušićev dolazak tako će riješiti problem koji je nastao ozljedom još jednog novog igrača Darija Župarića, koji je stigao iz Pescare. Postizanjem dogovora sa središnjim braničem Antom Kulušićem, a sudeći prema Manceovim riječima, prijelazni bi rok za Bijele mogao biti završen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vlasnici kineskog kluba su se predomislili i naložili Nikici da se vrati u Kinu'

"Kao što svi znaju, naša ofenzivan linija je i bez pojačanja jaka i moćna, vjerojatno i naša najjača snaga i stoga nismo u nekoj paničnoj potrazi za napadačem. Ali ako se pojavi neko dobro rješenje, sigurno ćemo reagirati", rekao je zamjenik sportskog direktora Bijelih Ivan Mance i dotaknuo se propalog, već dogovorenog posla, s Nikicom Jelavićem.

"Da, od ovoga posla neće biti ništa. Vlasnici kineskog kluba su se predomislili i naložili Nikici da se vrati u Kinu. Raskid ugovora nije uspio dogovoriti i vjerojatno će karijeru nastaviti u nekom drugom tamošnjem klubu koji će preuzeti na sebe njegova primanja", izjavio je Mance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo