STIGLO NA NAPLATU / Hajduk, Dinamo i Istra 1961. kažnjeni: Ultrasi bacali topovske, palili baklje i dimne, rasistički vrijeđali

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Alan Klakočer donio je odluke o kažnjavanju za utakmice 22. kola HNL-a

9.2.2022.
17:40
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinski sudac Alan Klakočer donio je odluke o kažnjavanju za utakmice 22. kola HNL-a. Kažnjeni klubovi u ovom kolu su Hajduk, Dinamo, Istra 1961, kao i Caseres Facundo Augustin. Hajduk je kažnjen s 15.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom subotnje utakmice Gorica - Hajduk.

Image
SNIMKA OTKRIVA SVE /

Strašne posljedice nezgode na terenu. Najbolji napadač Osijeka nakon udarca u glavu izgubio pamćenje

Image
SNIMKA OTKRIVA SVE /

Strašne posljedice nezgode na terenu. Najbolji napadač Osijeka nakon udarca u glavu izgubio pamćenje

Torcida šou

"Pripadnici gostujuće navijačke skupine Torcide (400 pripadnika), smješteni na istočnoj tribini, u 31. minuti bacaju jedan topovski udar na prostor ispred iste tribine, te u 33. minuti pale jednu dimnu kutiju koja je pravila dim narančaste boje te od 75. do 76. minute pale 14 baklji i jednu dimnu kutiju, a što je sve dogorjelo na istoj tribini, kojom prilikom je došlo do uništenja pet plastičnih sjedalica", navodi se u izvješću disciplinskog suca Alana Klakočera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BBB ludilo

Zagrebački Dinamo je kažnjen jedinstvenom kaznom od 15.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) i diskriminirajućeg ponašanja (čl. 88. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Istra 1961 - Dinamo. Gostujući navijači u 67.  minuti (cca 20 osoba) vrijeđaju domaćeg igrača br. 17 hukanjem. U 81. minuti gostujući navijači upalili su jednu baklju koja je izgorjela na tribini. U 82. minuti upaljene su tri baklje, od kojih su dvije ubačene u teren za igru.

Demoni podemonili

NK Istra 1961 kažnjen je sa 7.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Istra 1961 - Dinamo. Domaći navijači su u 11. minuti iznad glava dignuli transparent te ispod transparenta zapalili dimnu bombu i jednu baklju. Isto tako, domaći navijači u 16. minuti su upalili četiri pirotehnička sredstva, od kojih najmanje tri baklje koje su izgorjele na tribini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NK Istra 1961 kažnjen je s 5.000 kuna zbog triju žutih kartona, jednog isključenja i jedne opomene na klupi tijekom utakmice Istra 1961 - Dinamo. 

Caseres Facundo Augustin (Istra 1961) kažnjen je s 3.000 kuna i jednom utakmicom neigranja zbog isključenja uslijed dviju javnih opomena (čl. 50. DP HNS-a) tijekom utakmice Istra 1961 - Dinamo.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo