SNIMKA OTKRIVA SVE / Strašne posljedice nezgode na terenu. Najbolji napadač Osijeka nakon udarca u glavu izgubio pamćenje

Image
Foto: Screenshot HNTV

U 50. minuti utakmice Mierez je zadobio jak udarac kopačkom u glavu nakon kojeg je Osijeku i dosuđen penal

9.2.2022.
14:50
Screenshot HNTV
VOYO logo

Nogometaši Osijeka u nedjelju su svladali Hrvatski dragovoljac s 3:1 u utakmici 22. kola Prve HNL, koja se igrala u Zagrebu na stadionu u Kranjčevićevoj. Domaća ekipa povela je preko Karrice u osmoj minuti, a onda je Osijek preokrenuo golovima Kleinheislera u 29. minuti, Bohara u 54. minuti i Caktaša u 81. minuti.

Za Osijek je do 70. minute igrao Argentinac Ramon Mierez, a Argentinac je na utakmici pretrpio, kako se pokazalo naknadno, dosta tešku nesreću i pitanje je kada će Nenad Bjelica moći na njega računati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U 50. minuti utakmice Mierez je zadobio jak udarac kopačkom u glavu nakon kojeg je Osijeku i dosuđen penal. O tom je penalu Sudačka komisija HNS-a vijećala jedan dan i na kraju prosudila kako se VAR u toj situaciji neopravdano uključio. No, u cijeloj priči najgore se tek saznalo kasnije. Mierez je još 20 minuta igrao utakmicu s Dragovoljcem, a tek se naknadno saznalo kako je Mierez imao potres mozga i kako je izgubio pamćenje, odnosno, da se uopće ne sjeća posljednjih 20 minuta utakmice.

Situaciju iz 50. minute u kojoj je nastradao Mierez pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo