Uzbuna u Splitu: Hajduk bi zbog ovoga mogao nastradati

Golobradi Hajduk Igora Tudora nakon pobjede 2:1 na Poljudu protiv Turnova, u četvrtak igra uzvrat u Skoplju. Neće biti nimalo lako jer će Bijelima nedostajati čak četiri iznimno bitna igrača

23.7.2013.
12:46
VOYO logo

Avdija Vršajević, Jean Kouassi, Mislav Anđelković i Marko Bencun neće igrati u Skoplju.

Vršajević ima problema s listom lijeve noge i njegov se povratak očekuje tek sljedeći tjedan. Marko Bencun je imao lagani potres mozga i Tudor ne želi riskirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anđelković je u posljednjoj utakmici protiv Rijeke na Poljudu dobio neugodan udarac u prst koji je nedavno zaliječio od loma. Morao je napustiti travnjak već na početku drugog dijela, a šanse za njegov nastup u Skoplju su ravne znanstvenoj fantastici.

Ponajbolji napadač Bijelih Jean Kouassi također je već u poluvremenu utakmice protiv Rijeke napustio travnjak. Bjelokošćanin je dobio snažan udarac u gležanj, a njegov nastup protiv Turnova također nije izgledan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/8iraa2fJsMY

Četiri su to važna kotača u momčadi Hajduka, koji i ovako muku muči s tanašnim rosterom. Igor Tudor mora dobro promisliti jer bi posrtaj protiv Turnova u Skoplju bio ravan pravoj katastrofi, gotovo poput one protiv Shelbournea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo