GUBI LI MODRIĆ MJESTO U UDARNOJ POSTAVI REAL MADRIDA? Trener Zidane iznenadio odgovorom: / 'Istina je, u problemu sam'

Image
Foto: Profimedia

Aktualna je priča da bi Modrić mogao ispasti iz udarne postave

2.12.2019.
15:14
Profimedia
VOYO logo

Ime koje se ove sezone ponajviše spominje u Real Madridu, nije ono Edena Hazarda osim u negativnom kontetkstu jer ovaj nikako ne uspjeva ući u formu, nije niti ono Seriga Ramosa, Marcela, Kroosa ili koga već. Piše se uglavnom o Luki Modriću od kojeg se i dalje očekuje da ponese Madriđane kao što nosi Hrvatsku, ali se jednako priča o mladom urugvajskom veznjaku Fedeu Valveredu.

U trenucima kada su zbog ozljeda ili lošije forme morali izostati Modrić ili Kroos, a tih je trenutaka bilo podosta ove sezone, priliku je iskoristio Valverde. Međutim, Urugvajac je iznenadio sve i ubrzo je postao najjača karika veznog reda. No, sada je Zinedine Zidane u problemu jer su mu svi veznjaci zdravi i u dobroj formi, a Valverdea jednostavno ne može samo tako izbaciti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Real Madrid's French headcoach Zinedine Zidane looks on during the 2019 International Champions Cup football match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Metlife Stadium Arena in East Rutherford, New Jersey on July 26, 2019., Image: 461045356, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Zidane u problemu

Zidane navodno čak razmišlja o promjeni formacije kako bi ugurao svu četvoricu u vezni red, ali jednako je aktualna priča da bi Modrić mogao ispasti iz udarne postave. Španjolski su novinari baš to pitali Zidanea, a ovaj je ponudio zanimljiv odgovor.

"Istina, u problemu sam. Imam glavobolju, ali Modrić je Modrić i ništa se neće promijeniti. Valverde je mlad nogometaš koji sjajno igra, no Modrićeva uloga ostaje ista. Bitno je to reći", rekao je trener Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica je, Modrić balansira na rubu prve momčadi, ali to je većinom zbog toga što je načet ozljedom ili umoran. Madridski AS tvrdi kako Valverde polako postaje ključan igrač Reala, a primijetili su i kako je Zidane već tri puta za redom u Ligi prvaka izašao s udarnom momčadi bez Luke Modrića, dok je Hrvat ove sezone samo jednom odigrao uzastopne dvije utakmice u prvoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo