GUARDIOLA O KAOSU NA OLD TRAFFORDU: / 'Ispričavam se ako smo uvrijedili Manchester United, a ne Josea Mourinha'

Image
Foto: AFP

Guardiola smatra da su njegovi igrači imali pravo proslaviti pobjedu protiv najvećeg suparnika.

13.12.2017.
8:50
AFP
VOYO logo

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola izjavio je da mu je žao ako je njegova momčad svojom proslavom pobjede uvrijedila Manchester United, ali ne i ako se samo Jose Mourinho osjeća uvrijeđenim. City je u derbiju 16. kola na Old Traffordu svladao gradskog rivala United s 2-1, a nakon utakmice je ostalo puno repova.

Image
PROCURILA NOVA VERZIJA SUKOBA NA OLD TRAFFORDU: /

'Zlatan je poludio i onda je počela tučnjava'

Image
PROCURILA NOVA VERZIJA SUKOBA NA OLD TRAFFORDU: /

'Zlatan je poludio i onda je počela tučnjava'

Tkoje zakuhao incident?

Igrači Cityja su slavili pobjedu u dvorištu omraženog suparnika, a to nije najbolje sjelo menadžeru Uniteda Joseu Mourinhu. Prema jednoj verziji, Mourinho je započeo sukob kada je otišao u svlačionicu nogometaša Cityja kako bi im očitao lekciju zbog preglasnog slavlja. Tamo se navodno prvo verbalno sukobio s vratarom Edersonom nakon čega su iz poletjele boce i drugi predmeti prema njemu pri čemu je Portugalac završio zaliven mlijekom. U incident je bilo umiješano dvadesetak igrača i članova stožera dvaju klubova, a na kraju se uz redare umiješala policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema drugoj je verziji incident započeo kad je jedan od članova Guardiolinog stožera viknuo prema Zlatanu Ibrahimoviću: "Ibra, previše pričaš, a premalo se krećeš". Nakon toga je Mourinho izgubio živce i nastao je kaos. Koja god priča bila točna, Guardiola se u utorak ispričao, ali ne Mourinhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako smo uvrijedili United, ne samo jednog igrača i ne samo Josea, nego United - onda se ispričavam", rekao je Guardiola nakon Mourinhove izjave da igračima Cityja nedostaje obrazovanja i dobrog ponašanja.

'Moramo uživati u ovim trenucima'

Engleski nogometni savez (FA) je zatražio od oba kluba da se do srijede očituju o incidentu nakon čega će biti donesena odluka o mogućim kaznama. Za Guardiolu, međutim, nikakvih problema nema. Njegova momčad ima 11 bodova prednosti pred najbližim pratiteljem Unitedom i katalonski stručnjak smatra da ima pravo to i proslaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo uživati u ovim trenucima. Ako ljudi to ne razumiju, onda mi je žao. Ako nismo bilo korektni, ispričavam se Manchester Unitedu. Naše namjere nisu bile loše", dodao je Pep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo