GRIEZMANN ZAPEO IZMEĐU DVIJE VATRE: / Pompozno napustio Atletico pa primio vijesti iz Barcelone koje mu se nimalo neće svidjeti

Image

Kakav god da je Griezmannov karakter, ne može mu se osporiti da je sjajan nogometaš koji je sad u svojim najboljim igračkim godinama

18.5.2019.
9:15
VOYO logo

Svjetski prvak i sad već bivši igrač Atletico MadridaAntoine Griezmann u potrazi je za novim klubom. U stilu NBA zvijezde LeBrona Jamesa svoju je odluku obrznanio videom koji je pustio u javnost, a mnogi vjeruju da je glavni razlog njegova odlaska iz Atletica dogovor s Barcelonom.

U cijeloj priči navodno je veliku ulogu imao Lionel Messi koji je pozvao Griezmanna da mu se pridruži na Camp Nou, a ovaj je taj poziv objeručke prihvatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠTO ĆE BITI S MANDŽUKIĆEM NAKON VELIKOG POTRESA U TORINU? Bivši Vatreni donio odluku i pomirio se s neizbježnim

No, nije sve ružićasto, bar ako pitate novinare katalonskod Mundo Deportiva. Španjolski list tvrdi da su pojedini igrači Barcelone protiv dolaska Francuza u njihove redove jer se "ponaša kao razmaženo dijete". Nisu jedini jer Pep Guardiola se nedavno oglasio da ni City neće ganjati Griezmanna jer si ga "ne mogu priuštiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakav god da je Griezmannov karakter, ne može mu se osporiti da je sjajan nogometaš koji je sad u svojim najboljim igračkim godinama. Mora se priznati i da Atletico Madrid dugo (a vjerojatno i nikad) nije imao tako raznovrsnog igrača koji podjednako dobro može biti kreator i egzekutor u napadu i da će se nakon njegovog odlaska jako teško oporaviti. Barcelona bi s njim mogla dobiti još jednu dimenziju u igri, vjerojatno dovoljnu za velike visine kao što je osvajanje Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo