BIVŠI VATRENI ŠPIJUNIRAO RIJEKU: / 'Ne znam jesu li bolji od Partizana, ali ne smijemo ih podcijeniti'

Image
Foto: AFP

Trener Olympiakosa Besnik Hasi stao je pred novinare uoči prve utakmice play offa Lige prvaka u kojoj će grčki prvak odmjeriti snage s hrvatskim.

15.8.2017.
18:02
AFP
VOYO logo

Posao snimanja Rijeke dao je svom pomoćniku i bivšem hrvatskom reprezentativcu Marku Babiću. On je bio u Gradskom vrtu gdje je Rijeka izgubila od Osijeka.

"Europske utakmice nešto su sasvim drugo i ne može ih se usporediti s prvenstvenim. Imala je Rijeka puno nesreće u Osijeku. Zaradili su crveni karton i ne možemo ih suditi po toj jednoj utakmici. Znamo puno o njima", kazao je Hasi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koji bi me rezultat zadovoljio? Svaki rezultat bez primljenog gola bio bi dobar. Najvažnije je da kod kuće ne primimo gol, a s druge strane koliko god da damo, bit će dobro. Naravno, idemo na pobjedu", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiakos je u trećem pretkolu izbacio beogradski Partizan. Novinare je zanimalo što misli koji je od ova dva kluba ima bolju momčad.

"Neću vam na to pitanje kada odgovoriti. Kad odigramo dvije utakmice s Rijekom možda me onda možete to pitati", kazao je Hasi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici, inače, Grci su slavili 3:1 protiv Partizana, dok su kod kuće odigrali 2:2. Stoga nema mjesta podcjenjivanju suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rijeka je protiv Salzburga potvrdila da je u istoj formi kao i prošle sezone kad je osvojila prvenstvo i nadjačala Dinamo. Imaju kompaktnu ekipu koja je dugo zajedno. Imaju igrače u najboljim godinama i jako su disciplinirani. Ne vjerujem da bi itko ovdje takvu momčad išao podcijeniti", poručio je trener Olympiakosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je na rasporedu u srijedu u 20.45 sati.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo