KONFERENCIJSKA LIGA / Grci do čuda i u Srbiji: Pobjedom 6-1 nadoknadili tri gola zaostatkai z prve utakmice

Image

Olympiakos je prvu utakmicu protiv Maccabija iz Tel Aviva kod kuće izgubio 4-1, no večeras su u uzvratu u Bačkoj Topoli kao gosti slavili 6-1 te prošli među osam najboljih

14.3.2024.
23:38
VOYO logo

Poznato je još sedam momčadi koje će uz PAOK igrati u četvrtfinalu Konferencijske lige, a to su Fenerbahče, Fiorentina, Viktoria, Aston Villa, Club Brugge, Lille i Olympiakos.

Image
KAKVA UTAKMICA /

Bayer do 93. gubio, a onda u sudačkoj nadoknadi zabio dva gola i izborio četvrtfinale

Image
KAKVA UTAKMICA /

Bayer do 93. gubio, a onda u sudačkoj nadoknadi zabio dva gola i izborio četvrtfinale

Olympiakos je prvu utakmicu protiv Maccabija iz Tel Aviva kod kuće izgubio 4-1, no večeras su u uzvratu u Bačkoj Topoli kao gosti slavili 6-1 te prošli među osam najboljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grci su nakon poluvremena imali 3-0 golovima Podencea, Fortounisa i El Kaabija, da bi Zahavi smanjio u 57. minuti. El Kaabi je za 4-1 pogodio u 65. Preostala dva gola Olympiakos je zabio u produžetku, Jovetić u 93. minuti, da bi El Arabi konačan rezultat postavio u 103.

Aston Villa je nakon 0-0 u Amsterdamu prošlog tjedna, večeras u Birminghamu s 4-0 razbila Ajax golovima Watkinsa, Baileya, Durana i Diabyja. Kod gostiju Borna Sosa je odigrao cijelu utakmicu, a Josip Šutalo je zamijenjen u 69. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Club Brugge je nadoknadio 1-2 iz prve utakmice i pobjedom 3-0 protiv Moldea prošao dalje, a među osam našao se i Lille koji je remizirao kod kuće 1-1 protiv Sturma, no imali su 3-0 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranijim susretima Fenerbahče je prošao zahvaljujući pobjedi 3-0 iz prvog dvoboja. U drugom vrata turske momčadi nije branio Dominik Livaković, a njegovu zamjenu Irfana Egirbayata je u 68. minuti svladao Mathias Rasmussen.

Fiorentina je u 59. minuti povela golom Antonina Baraka. Anan Khalaili je u 88. minuti izjednačio za izraelsku momčad, ali je Fiorentina zahvaljujući pobjedi 4-3 u prvom dvoboju prošla među osam najboljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srazu Viktorije Plzen i švicarskog Servettea u više od 210 minuta igre nije bilo pogodaka pa je o plasmanu u četvrtfinale odlučivalo raspucavanje s 11 metara. Presudio je vratar češke momčadi Martin Jedlička koji obranio dva udarca, a u četvrtoj seriji je promašio Japanac Tsunemoto pa je Viktoria s 3-1 prošla u četvrtfinale.

Ždrijeb Konferencijske lige je u 14 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo