KAKVA UTAKMICA / Bayer do 93. gubio, a onda u sudačkoj nadoknadi zabio dva gola i izborio četvrtfinale

Image
Foto: Profimedia

U četvrtfinalu ćemo gledati i Liverpool, Atalantu i Romu, te Marseille, Benficu, Milan i West Ham United

14.3.2024.
23:13
Profimedia
VOYO logo

Bayer Leverkusen čudesnim preokretom protiv Qarabaga na BayAreni slavio je 3-2 i izborio četvrtfinale Europske lige. Apotekari su i u prvoj utakmici gubili 2-0 pa se vratili na 2-2 te tako izbjegli prvi poraz sezone, a sličan scenarij, ali ovog puta još sretniji za Nijemce vidjeli smo danas.

Image
PAOK-OVA ZVIJEZDA /

Kotarski ponikao u Dinamu, a sada ga je izbacio iz Europe: 'Sretan sam i ponosan'

Image
PAOK-OVA ZVIJEZDA /

Kotarski ponikao u Dinamu, a sada ga je izbacio iz Europe: 'Sretan sam i ponosan'

Qarabag je imao 2-0 golovima Zoubira u 58. i Juninha u 67. minuti, no od 62. su imali igrača manje zbog izravnog crvenog Cafarqulijeva. Bayer je izjednačio u 72. minuti golom Friponga, a onda je krenuo šou u sudačkoj nadoknadi. Za 2-2 je zabio Schick u trećoj minuti dodatka, a isti igrač zabio je za prolaz dalje u 97. Josip Stanišić ušao je u igru u 79. minuti kod domaćina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinalu ćemo gledati i Liverpool, Atalantu i Romu. Redsi su na Anfieldu su sa 6-1 dobili Spartu te tako prošli dalje s ukupnih 11-2. Roma je izgubila 1-0 kod Brightona, no imali su 4-0 iz prve utakmice.

Atalanata je nakon 1-1 u Lisabonu, danas u Bergamu s 2-1 pobijedila Sporting, iako su od 33. gubili golom Goncalvesa, no Lookman u 46. i Scamacca u 59. donijeli su im pobjedu i prolaz. Mario Pašalić je ušao u 76. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranijim dvobojima plasman u četvrtfinale izborili su nogometaši Marseillea, Benfice, Milana i West Ham Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 2-2 u Lisabonu u prvoj utakmici, Benfica je izbacila škotski Rangers svladavši ga sa 1-0 na njegovom Ibrox Parku u uzvratu golom Rafa Silve (70). Borna Barišić ostao je na klupi Rangersa.

Marseille je protiv Villarreala umalo ispustio prednost od 4-0 iz prve utakmice, španjolski je sastav u uzvratu stigao do 3-0, ali je u sudačkoj nadoknadi francuski velikan ipak postigao pogodak kojim je potvrdio prolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je i u uzvratu u Pragu bio bolji od Slavije, nakon 4-2 u Milanu u uzvratu je bilo 3-1 za talijanskog giganta za sigurnih ukupnih 7-3.

West Ham je kao domaćin u uzvratu deklasirao Freiburg sa 5-0 i tako obilato nadoknadio 0-1 poraz iz prvog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb četvrtfinala i polufinala održat će se u petak u 13 sati.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo