GRBIĆ OTKRIO KOJA MU ZVIJEZDA ATLETICA NAJVIŠE POMAŽE: / 'I nakon utakmice mi je prvi poslao poruku, čestitao na dobroj utakmici'

Image
Foto: Profimedia

Grbiću su svi olakšali dolazak u najjaču ligu svijeta

17.12.2020.
20:13
Profimedia
VOYO logo

Ivo Grbić debitirao je u pobjedi Atletico Madrida u Kupu protiv trećeligaša Cardassara. Tko mu je nakon utakmice prvi poslao poruku i kakav je osjećaj braniti za najbolju momčad La Lige otkrio je za RTL.

"Ma dobro super je osjećaj, imamo jaku momčad, nisam imao previše posla pa nije bilo teško, ali važno za prvu utakmicu da pokažem, ljudi su zadovoljni sa mnom, da računaju na mene", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sve je lakše bilo uz ŠimuVrsaljka koji se pogotkom vratio na teren nakon devet mjeseci.

"On je toliko zabavan da nisam ni razmišljao. Tek kad je počela utakmica, od njegovih svih fora, tek tad mi je utakmica pala napamet. Nasmije me uvijek, a i on je odigra utakmicu nakon 9 mjeseci, zabija je gol", ispričao je Grbić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je došao tek prije četiri mjeseca, Grbiću su svi olakšali dolazak u najjaču ligu svijeta. Nakon debija za Atletico, stigla je poruka i od stručnjaka za obrane - JanaOblaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam tu Oblaka koji mi pomaže puno savjetima i sa svime, mogu učit od njega puno. I nakon utakmice mi je prvi poslao poruku, čestitao na dobroj utakmici. Imam dobre uvjete za rad, napredak, uživam tu, učim jezik i stvarno sam sretan tu".

Kako i ne bi kad brani za prvu momčad španjolskog prvenstva. Upravo Atletico trenutačno je vodeći na ljestvici i iza sebe je ostavio jedan Real Sociedad, Real Madrid, Villarreal i Barcelonu. Ritam je jak, utakmice su svaka tri dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao ekipa smo karakterni, odlična je atmosfera u svlačionici, imamo jako puno dobrih igrača, a trener nas drži poniznima. BLIC Dat ćemo sve od sebe da do zadnjeg kola pokušamo pomrsiti račune Realu i Barceloni i da se na kraju borimo za titulu."

A možda Grbić do tada dobije priliku braniti i protiv Modrićeva Reala ili Messijeve Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo