OBILNE PADALINE /

Gradonačelnik Bologne zbog velikih poplava zabranio utakmicu protiv Milana

Image
Foto: Profimedia

Budući da oba kluba igraju u Ligi prvaka, pronalaženje novog datuma za odgođenu utakmicu neće biti lako

25.10.2024.
17:44
Profimedia
VOYO logo

Utakmica talijanskog nogometnog prvenstva između Bologne i Milana, koja je u subotu trebala biti odigrana u Bologni, odgođena je zbog obilnih padalina i poplava u tom području, objavilo je u petak vodstvo Serie A.

Image
ČESTE SVAĐE /

Mancini slavi otkaz: Saudijci ga potjerali, a sad mu moraju plaćati bogatstvo

Image
ČESTE SVAĐE /

Mancini slavi otkaz: Saudijci ga potjerali, a sad mu moraju plaćati bogatstvo

Predstavnici klubova i lige sastali su se u petak u pokušaju pronalaska alternativnih rješenja, nakon što je gradonačelnik Bologne Matteo Lepore ranije objavio da je naredio odgodu utakmice. Dogovor nije postignut, a rješenja kao što je igranje utakmice u Bologni bez nazočnosti gledatelja ili na neutralnom stadionu su odbijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi termin odigravanja utakmice još nije poznat.

"Utakmica je odgođena jer je gradonačelnik odlukom, koja je po mom mišljenju neshvatljiva, zabranio odigravanje dvoboja čak i bez nazočnosti gledatelja", rekao je novinarima nakon sastanka predsjednik Milana Paolo Scaroni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škole, parkovi i sportski centri ostat će zatvoreni u gradu u petak kao mjera predostrožnosti nakon što su obilne kiše od 19. listopada izazvale klizišta, poplave, zatvaranje cesta i nestanak električne energije u nekoliko područja, dodao je gradonačelnik.

Općina Bologna je u priopćenju rekla da bi utakmica dovela oko 35.000 ljudi u blizinu najkritičnijeg dijela grada, što bi uzrokovalo probleme zbog prisutnosti navijača i zatvaranja prometa u tom području.

Budući da oba kluba igraju u Ligi prvaka, pronalaženje novog datuma za odgođenu utakmicu neće biti lako, a Milan će sada biti bez Thea Hernandeza i Tijjanija Reijndersa na utakmici protiv vodećeg Napolija u utorak. Naime, oba igrača su trebala protiv Bologne odraditi suspenziju, koja će sada biti aktivirana za dvoboj s Napolijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Spektakularna obrana Mandića obišla svijet: Nestvarno je što radi Zagrebov golman

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo