MEGAPREOKRET U SLUČAJU RONALDO / Najveći rival Cityja 'uvjeren' da će ga uskoro potpisati! Od jučer navečer gore telefoni

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo će u ovom prijelaznom roku definitivno napustiti talijanski Juventus

27.8.2021.
15:42
Profimedia
VOYO logo

Tridesetšestogodišnji portugalski napadač Cristiano Ronaldo u ovom prijelaznom roku napustit će redove talijanskog Juventusa čiji je član od 2018. godine.

Ronaldo se najviše povezuje s odlaskom u redove engleskog prvaka Manchester Cityja, a sada se u utrku za njegov transfer uključio i najveći rival "Građana", Manchester United, čiji je član Ronaldo bio šest godina, od 2003. do 2008., i u tom razdoblju izgradio kultni status na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RONALDO 'BJEŽI' IZ JUVENTUSA /

Slavni Portugalac se oprostio od suigrača, sve je bliže njegov transfer u Englesku

Image
RONALDO 'BJEŽI' IZ JUVENTUSA /

Slavni Portugalac se oprostio od suigrača, sve je bliže njegov transfer u Englesku

Engleski Mirror je u petak objavio da su razgovarali s trenerom Uniteda Oleom Gunnarom Solskjaerom koji im je rekao da će se "Crveni vragovi" uključiti u utrku za Ronaldov potpis i pokušat će ga "preoteti" Cityju.

"Nisam mislio da će Cristiano otići iz Juventusa. ako on želi otići, zna da smo mi ovdje. Za mene je on najbolji igrač svih vremena. Pričali smo, a znam i da je i Bruno (Fernandes, igrač Man Uniteda op.a.) razgovarao s njim. Posljednjih nekoliko dana bilo je puno glasina", prokomentirao je Solskjaer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rat engleskih velikana

TalkSPORT je objavio da su Unitedu uvjereni da će u nadolazećim danima uspjeti dogovoriti ugovor s Ronaldom. Talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano potvrdio je da je United zainteresiran za Ronalda i da su u izravnom kontaktu s njegovim menadžerom Jorgeom Mendesom od četvrtka navečer.

Otkrio kako je Ronaldo rekao menadžeru je da spreman za povratak na Old Trafford i da su mu Vragovi spremni ponuditi dvogodišnji ugovor, kao i to da City nije poslao nikakvu službenu ponudu te da se povukao iz pregovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na situaciju s Ronaldom osvrnuo se i trener Manchester Cityja Pep Guardiola koji je na press konferenciji rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cristiano je igrač Juventusa i ne mogu ništa drugo reći. Sve što mogu reći je to da se u ova tri, četiri dan ado kraja prijelaznog sve može dogoditi. Cristiano će odlučiti gdje želi igrati, ne Manchester City, ne ja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo