PO SPLITU SE SVAŠTA PRIČA / Grad pod Marjanom svijet je za sebe: 'Čuo sam što se pričalo već poslije Gorice, ali bilo bi glupo da mi tako razmišljamo'

Image

Jens Gustafsson najavio Slaven

13.8.2021.
17:20
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 21 sat igraju protiv Slaven Belupa na Poljudu utakmicu 5. kola HNL-a.

Momčad JensaGustafssona s pripremama za ovu utakmicu započeli su u utorak na Poljudu, a zbog dosijavanja i uređivanja pomoćnog terena, Bijeli su u srijedu i četvrtak trenirali na stadionu NK Uskok na Klisu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TOP TEMA NET.HR-A /

Pet ultimativnih faca bez kočnica o vijesti koja je danas prostrujala Splitom i medijima: 'Hajde da vidim tko ne bi igrača pustio za te novce?'

Image
TOP TEMA NET.HR-A /

Pet ultimativnih faca bez kočnica o vijesti koja je danas prostrujala Splitom i medijima: 'Hajde da vidim tko ne bi igrača pustio za te novce?'

Hajduk je 3. na ljestvici

Hajduk u susret ulazi s trećeg mjesta prvenstvene tablice sa sedam osvojenih bodova u četiri utakmice. Bijeli su u prvenstvo krenuli remijem s Lokomotivom, zatim su poraženi od Osijeka, a u posljednje dvije utakmice slavili su protiv Šibenika na Poljudu i Gorice u gostima. Inače, Hajduk će biti bez Kalinića i Vuškovića, koji bi se trebali vratiti tek u ponedjeljak.

'Još ne znam tko će igrati sutra'

"Još ne znam tko će nastupiti sutra ali tko god bude u prvoj momčadi, mora odigrati svih 90 minuta. Igrali smo dobro 45 minuta pa 60, moramo to početi mijenjati i odigrati svih 90 minuta na razini", rekao je u petak na presici trener Bijelih Jens Gustafsson. Slaven ima samo jednu pobjedu na Poljudu pa svi nekako već unaprijed gledaju kako će splitska momčad uzeti bodove protiv farmaceuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po Splitu se već priča u kontekstu kao da su Bijeli već pobijedili, a utakmica još nije ni odigrana. Da, Split je baš poseban grad, nema neke sredine i uvijek se očekuje samo najviše, uvijek se očekuju samo pobjede. Euforija nastane iz ničeg a ona ponekad nije dobra, kao što niti unaprijed upisani bodovi nisu dobro razmišljanje. Bez obzira o kome se radilo, bez obzira na pozitivan niz Bijelih.

Posljednji susret između Slaven Belupa i Hajduka, naime, odigran je krajem travnja u Koprivnici, a rezultat je tada bio 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već nakon Gorice sam čuo da smo dobili utakmicu protiv Slavena. Ići u tom smjeru opet nakon onoga što smo prolazili tako razmišljamo bilo bi vrlo glupo. Ako želiš nositi Hajdukovu majicu, moraš se boriti 90 minuta plus nadoknadu, to važi posebno za ovakve utakmice u kojima smo unaprijed uračunali bodove", rekao je Jens Gustafsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo