dvoboj u gradskom vrtu /

Gotovo tisuću Švicaraca preplavit će ulice Osijeka idući tjedan

Image
Foto: fcl.fan-fotos.ch

Svi oni koji su često kritični kad je nogomet i njegova važnost u pitanju, mogli bi se razuvjeriti nakon čitanja ovih redaka

9.7.2017.
11:21
fcl.fan-fotos.ch
VOYO logo

Poznato je većini kako se Osijek nakon pet godina suše plasirao u europska natjecanja i kako će 13. srpnja ugostiti švicarski Luzern. Ono što pak većina ne zna jest činjenica kako njihov nogometni klub prati vjerna vojska navijača, kako simpatizera, tako i onih nešto žešćih, piše SiB.

Tako je već najavljen dolazak brojnih navijača, a prema nekim najavama iz NK Osijeka, moglo bi ih stići čak i do 1000. Realnija brojka ipak je nešto manja no to ne umanjuje važnost ove utakmice za grad Osijek.

Da je tome tako, svjedoči i potpuno popunjeni let Basel-Osijek ovog ponedjeljka, ali i status rezerviranih smještajnih jedinica na poznatom servisu Booking.

Gotovo 60 posto popunjenosti ovog četvrtka dokaz je kako će velika većina pristiglih navijača u Osijeku ostati i nekoliko dana. Posljednji put nešto slično se dogodilo prilikom gostovanja londonskog West Hama davne 1999. godine, odnosno reprezentacije Walesa prije nekoliko godina. Prigoda je to posebice za ugostitelje u gradu da tijekom ljeta kad je grad poslovično prazniji nego inače, ostvare dodatnu zaradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli članak pročitajte na stranicama portala SiB.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo