Gotovi su dani rasipanja i ludog bogacenja? Spominje se i socijalna pomoc!

Dinamov predsjednik Mirko Barisic u utorak je najavio definitivnu privatizaciju kluba iz Maksimirske 128, a ona bi trebala biti zgotovljena u 2016. godini.

9.12.2014.
16:47
VOYO logo

"Kad vidim sve one razne udruge i pojedince koji imaju velikih apetita doci u Dinamo, onda bi se mogao naci kupac. Makar, isto tako sumnjam da svi koji imaju te apetite, ne zele kupiti klub. Oni bi dosli u Dinamo, ali da sve bude po starom. Ma, vjerujem da ce se na koncu naci oni koji ce imati stvarnu nakanu i zelju za kupovinom kluba. Godine 2016. trebala bi se dovrsiti privatizacija kluba", izjavio je Barisic u razgovoru za Sportske novosti, ali i dodao recenicu koja puno govori o strepnji s kojom aktualno vodstvo ulazi u privatizaciju.

Na pitanje o financijskoj stabinosti kluba u buducnosti, Barisic je ispalio zanimljivu recenicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon svega ovoga, sad cemo dobivati novce od socijalne pomoci!", rekao je pa objasnio:

"Dinamo se brine o svojim potrebama i dobro zna kad mu trebaju transferi, a kad mu ne trebaju. Kapitalna je privatizacija! Sad cemo vidjeti sve te nase dicne i odane pobornike. Svatko ce se moci upisati i vladati klubom na jedan suvremeni i civilizacijski nacin. Ako to ne uspije, onda neka stvaraju svoje 'narodnjacke' klubove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znaci li privatizacija i kraj basnoslovnih ugovora za precijenjene igrace koji su se svih ovih godina namnozili u Maksimiru, vidjet cemo sljedecih mjeseci i godina. Jedno je sigurno, mnogi igraci ce Mamicevu eru pamtiti kao zlatno doba u svojim karijerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo